zaterdag 28 maart 2009

Geen kerrie meer!


Panda:
Ssttttt! Niemand vertellen dat ik hier zit! Ja, ik heb me verstopt. Omdat ik vreselijke dingen heb gehoord!


Er schijnen katten verkocht te worden. Per opbod ja, en zonder dat ze dat zelf willen. Waar? Hier vlakbij, in de katbladstraat dus.



U weet daar niets van? Maar het stond ook in uw krant! Ja, het zou gaan om jonge katten die een beetje stout zijn. En daar ik ook wel eens een tikje aan de brutale kant ben, vrees ik voor zo'n verkoping!
Ach, het is dus niet waar.....



U zegt dat het allemaal niet zo serieus was bedoeld? Dat iedereen op de redactie een beetje in de war was door verveling en het slechte weer? Dat de gemoederen alweer bedaard zijn en er geen verkoping komt? En nooit zal komen ook?
In dat geval zit ik mij hier dus voor niks te verstoppen. Mooie boel. Wel, dan moest ik maar weer eens gauw aan het werk gaan. In de tuin ja. Gras inkorten enzo inderdaad.
En dan moet u ook maar weer eens aan het werk heh? Ja, met serieuze journalistiek dan en niet met van die flauwe verhalen die alleen maar een hoop onrust veroorzaken.

Ja, ik had de Boez wel willen zien met die gele snuit. Oh, het is er nog steeds niet helemaal af? Ah, nog een beetje geel tussen zijn ogen dus. Wel, ik zou u het volgende willen voorstellen. Gewoon geen kerrie meer in het eten, heh?

4 opmerkingen:

Annemieke zei

Wat een consternatie in de katbladstraat en omgeving! Ik ben het eens met de katten dat het logisch is dat de Boez op onderzoek uitging. Aan de andere kant denk ik ook dat de Boez best wist dat wat hij deed niet mocht!
Maar goed: hij mag blijven, dus hopelijk bedaren de gemoederen snel.

Trudi zei

Wat een leuke foto van Panda (bovenste) :-)

Wilma zei

Ik geef je groot gelijk Panda. Ik zou die mevrouw ook niet meer vertrouwen hoor! Voor je het weet wordt je verkwanselt ...

Katja zei

Die onderste foto van Panda is trouwens ook leuk !