donderdag 19 maart 2009

Bericht het ons!


Het is al wat later in de middag als Bolle-wangen voor de zoveelste keer door de Katbladstraat loopt. Ja, sinds half november is deze rooie op zoek naar een wijffie en heeft haar dus nog steeds niet gevonden. Maar Bw houdt vol. Hij heeft een missie. En niemand kan hem daarvan afhouden, zelfs Bel niet.
Bel de Franskat deed even een poging om Bw over te halen tot een stoeipartij, maar Bw was totaal niet geinteresseerd.



Ja, Bel is een echte pestkop. Hij doet nog een poging maar heeft geen succes. Bw loopt van Bel weg en gaat richting Zooiplein (zie plattegrond helemaal onderaan pagina!) Hij sjokt een beetje. Zou Bolle-wangen honger hebben? Hij ziet er niet zo energiek uit vandaag....




Wij brengen Bw een bakje hoogwaardige brokjes. Ja, we doen gelijk weer een flink aantal stappen terug want Bw houdt niet van intimiteiten. Met een aai doe je hem geen plezier, en daarom nemen we afstand.




Nou, niet zo gretig heh? Of heb je geen trek? Bw zit erbij alsof hij best wel een brokje zou willen nemen, maar hij voelt zich niet veilig. Hij kijkt naar dan weer links, dan weer rechts. Maar eten doet hij niet.



Er is hier echt niemand te zien, Bw! Bel is allang weer verderop en het plein is helemaal leeg. Neem nou toch een hapje!




Nou vooruit dan. Een enkel brokje dan maar. Uit beleefdheid. Maar meer hoeft echt niet.
Bw loopt met een grote bocht om ons heen naar de overkant van de straat. Daar gaat hij liggen, nota bene vlakbij Storm. En Storm doet dus helemaal niks.
Zou Bw ziek zijn? Wij vinden in elk geval dat hij er niet zo goed uitziet.....



En we hopen nog steeds dat iemand Bolle-wangen herkent. Zodat wij aan de weet komen of hij een huis heeft of al die tijd al aan het zwerven is.



Kijkt u nog eens goed! Ongecastreerde kater dus, en al sinds november regelmatig te vinden in de Katbladbuurt. Ook gesignaleerd op de Hoge Woerd en omgeving.
Wie herkent deze wijvenjager????? Bericht het ons!!!
(Kijk onder label Bolle-wangen in rechterkolom voor meer foto's van Bw!)

1 opmerking:

Anoniem zei

Misschien raakt hij uitgeput.