dinsdag 17 maart 2009

De terreur van Bel de Franskat.


Ha, daar is Cera weer. Ze zit bij het poezenloket. Waarom kijkt ze zo zorgelijk?



En de Boez zit in het halletje van de redactie. Kijkt ook al niet blij. Wij draaien ons maar even om om te zien waar het probleem schuilt.



Ah, Bel de Franskat. We hadden het kunnen weten. Wat zijn zijn plannen? Heeft hij soms weer een pestbui? In elk geval voelen Cera en de Boez zich duidelijk niet op hun gemak.



Ja hoor, Bel komt naar het poezenloket toe. Hij wil weer laten zien wie de sterkste is zeker. Durf je wel Bel, tegen zo'n klein meisje en jong ventje?



Bel schept er genoegen in wanneer anderen voor hem op de loop gaan. Kan hij ze lekker achterna. Om te pesten inderdaad. (Zie vorige berichten over Bel onder label "Bel de Franskat" in rechterkolom; dit even voor onze nieuwe lezers.)




Cera is de redactie binnengeglipt. Cera is zo langzamerhand kind aan huis geworden! (Voor onze nieuwe lezers: zie onder label "Cera" in rechterkolom van dit blad.)
Lekker veilig binnen, dan kan Bel niet bij je komen dus. Hoewel, Bel heeft al een paar keer geprobeerd de redactie binnen te dringen! Niets is dus zeker meer.



Maar Bel heeft blijkbaar geen zin meer vandaag in pesten. Of misschien had hij wel andere plannen. Hij gaat er in elk geval vandoor en dat betekent dat de rust is wedergekeerd.



De Boez kijkt hem na. Wat een opluchting heh Boez? Of ook toch wel een beetje jammer misschien?



Mevrouw T. Troy en Japekop hebben vandaag zogenaamd bureaudienst. Daarom zitten ze natuurlijk binnen op tafel in plaats van buiten op zoek te zijn naar nieuws voor onze krant! Hup, luie donders! Het poezenloket door en aan het werk in de buitendienst! Jullie laten je toch niet intimideren door die Franskat?! Neem een voorbeeld aan de Boez!

Geen opmerkingen: