maandag 16 maart 2009

Geen diepte-interview.


Terwijl wij eigenlijk achter Bolle-wangen aanzaten voor een diepte-interview, gaven wij de achtervolging op toen wij onderweg Bobo tegenkwamen. Want Bobo zien wij niet zo vaak in de Katbladstraat. Ja, vorige week zat Bobo nog op het voorjaar te wachten.



En naar onze indruk is dat voorjaar dan eindelijk gekomen, want Bobo zit niet langer te wachten. Nee, het was niet moeilijk voor ons om deze conclusie te trekken. Maar wat deed Bobo eigenlijk hier op straat? Wij stelden Bobo deze vraag, maar helaas.



Tja, het komt best vaak voor dat wij katten willen interviewen en dat zij daar dan gewoon geen zin in hebben. Wij kattenjournalisten hebben het heus niet makkelijk! Gelukkig schoot de fotograaf gewoon wat plaatjes zodat we toch nog een soort van verhaal konden maken.
En in een dergelijk geval onderzoeken wij ook nog even de omgeving, om erachter te komen wat de interesse heeft gewekt van de betreffende kat.




Wel, Bobo had hier rondgesnuffeld. Wij ontdekten hier niks bijzonders, behalve dan al die leuke kleurtjes. Het kan zijn dat de betreffende bloemetjes ook nog een geur verspreiden, maar dat hebben we verder niet uitgezocht. In elk geval waren we erg verheugd om zomaar Bobo tegen te komen hier op straat. Ondertussen was Bolle-wangen 'm natuurlijk weer gesmeerd. Maar hem komen we vast morgen wel weer tegen. Ergens.

Geen opmerkingen: