zondag 29 maart 2009

Storm in de aanval.

Vanochtend werden wij opgeschrikt door luid gekrijs. De Boez vloog door het poezenloket naar binnen (wij zagen alleen nog zijn staart voorbijkomen) en Mevrouw Troy kwam in sneltreinvaart de trap af om eerste hulp te kunnen verlenen. Wij gristen onze camera van tafel en gingen ook naar buiten. Maar het was reeds voorbij.
Japekop kwam schoorvoetend richting redactie terwijl hij werd nagekeken door een triomfantelijke Storm. De vlokken vacht (wit en grijs) dwarrelden nog boven de straat. Cera zat verstijfd van schrik op een stoeprand en wij moesten constateren dat we te laat waren om nog iets te kunnen uitrichten. We zijn daarop weer naar de redactie gegaan om Japekop's vacht te controleren, hebben de losse plukken eruit verwijderd en geen ernstige wonden kunnen ontdekken. Na Japekop liefdevol toegesproken te hebben, gingen wij weer over tot de orde van de dag. Japekop is naar boven gegaan voor een dutje. De Boez heeft zich nog een poosje schuil gehouden onder een tafel. Van een rustige zondag was allang geen sprake meer......

3 opmerkingen:

ina zei

Wat een consternatie!
Je hoeft niet meer te klagen dat er geen nieuws is, Annemarie.
Zijn Japekop en de Boez al bekomen van de schrik?

Annemieke zei

Tsjonge! Wat een vechtersbaas is die storm toch...Hopelijk is Japekop niet te erg geschrokken. Hij is namelijk de enige die Storm aandruft volgens mij...Misschien dat de Boez straks ook wel mee kan helpen als hij groter en sterker is!

De baas zei

Wij kunnen altijd nog overwegen de Boez op een cursus te doen. Body-building of Karate?