donderdag 5 maart 2009

Natte vacht.


Iwan:
Goeie avond, mevrouw Katblad! Wat een verrassing u hier te zien. Nee, ik zat niet in de vuilnisbak al ziet het er wel zo uit. Ja, ik was wat aan het snuffelen. In de regen ja, dat geeft niks. Dat het regent dus, ja. Wilt u mij even aaien? Nou, graag hoor!



Ja, nu heeft u natte handen maar daar kan ik ook niets aan doen. Wat doet u hier eigenlijk? Ah, eetclub dus. En wat schaft de pot? Stoofschotel? Ja, er komen lekkere luchten uit dit huis. Maar deze deurpost is ook erg interessant qua geur dus. Mag ik even? Oh. U wilt weer naar binnen. Anders kan de boel aanbranden, denkt u. Nee, ik ga niet mee. Er zitten mij teveel mensen binnen en ik ken dit huis niet. Dan ga ik maar weer.



Nee, ik weet nog niet wat ik vanavond nog allemaal ga doen. Het weer is inderdaad niet best maar ik moest er toch even uit. Ja, even weg van de dames. Ze zijn af en toe toch wel erg aanwezig en dan ga ik maar even een blokje om. Nee, dat vinden ze niet erg, ze vermaken zich ook wel zonder mij.
Dan wens ik u smakelijk eten en een gezellige avond. Ja, gaat u maar gauw, voordat de club ongeduldig wordt. Oh, ze zijn er wel aan gewend dat u af en toe naar buiten rent met uw camera.
Juist, omdat u dus fotograaf bent van het lkb. En kom ik morgen weer in uw krant? Ja? Heel fijn ja, dank u wel.

Geen opmerkingen: