donderdag 26 maart 2009

Verkoping bij opbod.


Vanochtend waren wij bijtijds reeds op zoek naar nieuws. Onze ronde was erg vochtig en er was dan ook geen haarfabriek op straat. Net weer thuis aan de koffie, kwam Bolle-wangen weer eens langs. Hij trekt zich helemaal niets van de regen aan! We wilden hem even begroeten en gingen naar buiten.



Maar wij werden door hem genegeerd. Dat komt wel meer voor dus wij voelden ons niet beledigd. De Boez echter glipte langs ons heen en volgde Bw enige tijd. Daar het dus regende, vonden wij dit niet zo'n goede zaak. Op ons geroep reageerde de Boez in eerste instantie niet. In tweede instantie trouwens ook niet. Wij hebben toen met ontslag gedreigd.
Daarbij moeten wij u ook informeren over het feit dat wij vanochtend in de keuken een chaos aantroffen. De Boez had bij een vuilniszak weten te komen en deze gedeeltelijk leeggemaakt. Wij vonden diverse vis- en vleesverpakkingen verspreid door de keuken en kamer. Er lag zelfs een tilapiaverpakking onder de sofa. Hoe wij wisten dat de Boez de dader was? Wel, dat was niet moeilijk. Zijn hele snuit was geel gekleurd (kerrie), zelfs tot op zijn voorhoofd. Wij waren dermate van slag, dat wij vergaten een bewijsstuk (foto) te verzorgen. Maar goed, toen de Boez vervolgens op straat ons geroep dus niet wenste te horen, konden wij niet anders dan dreigen met ontslag.
Daarna is er een crisis-redactievergadering geweest. Zonder de Boez daarbij, uiteraard. De redactieleden hebben de hoofdredacteur enkele voorstellen gedaan. Die variƫren van een uit huisplaatsing van onze jongste bediende tot een verkoping bij opbod. Vanavond wordt er een besluit genomen over de toekomst van de Boez. Wij houden u natuurlijk op de hoogte. De sfeer op de redactie is derhalve beneden peil. Maar dat kan ook door het weer komen.

6 opmerkingen:

Annemieke zei

Ja, het weer is PET! Het lijkt meer herfst dan lente. Maar ik zou ook niet blij worden van zo'n kleine terrorist in huis...al zou ik wel moeten lachen om een Boez met een gele snuit.

Anoniem zei

Wat een toestand!

Anoniem zei

Op het moment zelf dachten wij even niet aan lachen. Maar dat was wel beter geweest, achteraf bezien. Mocht er zich weer zo'n situatie voordoen, zullen wij daaraan denken...

Anoniem zei

Goh, had het ook wel willen zien hoor, die gele snuit !

marian zei

Luna zegt me dat die vuilniszak daar niet voor niets stond en als het mens dit geval niet goed opbergt, je als echte kat gewoon op onderzoek moet gaan.

Pleegmamma Wilma zei

Daar ben ik het helemaal mee eens Marian. Dit is gewoon echt kattengedrag. Als de mens de boel niet goed opruimt, dan zijn de gevolgen voor hem/haar. Maarruhhhh, hoezo uithuisplaatsing? Ik dacht dat ik voor die kleine man een gouden mandje gevonden had. Of heb ik mij daarin vergist??