zaterdag 14 maart 2009

Siep slaat toe.


Op haar ronde is gisteren onze fotograaf aangevallen door Siep in de Kruidentuin. Gelukkig raakten geen van beiden gewond bij deze schermutseling.
Het volgende geschiedde.
De fotograaf, op zoek naar een mooi plaatje natuurlijk, kwam de hoek om (de Katbladstraat uit en de Kruidentuin in ; zie voor beter overzicht van de situatie onze plattegrond - helemaal onderaan deze pagina) terwijl Siep voor haar deur klaar stond om binnengelaten te worden. Er was echter niemand in het huis bereid op dat moment open te doen, of er was gewoon niemand thuis. Dat hebben we verder niet kunnen nagaan.



Siep, die waarschijnlijk al een tijdje vergeefs had staan wachten, was dusdanig uit haar hum dat ze op de fotograaf afliep, en toen deze haar vriendelijk wilde begroeten met een aai, sloeg Siep toe. Pats ja, en met de nagels niet geheel ingetrokken.
De fotograaf was natuurlijk perplex van zoveel onverwachte vijandigheid. Er werden enkele onvriendelijke woorden geroepen, maar niemand heeft precies verstaan wat.




Siep ging vervolgens weer voor haar deur staan in de verwachting dat de fotograaf wel even wat voor haar zou "regelen", maar dat kon ze natuurlijk op haar buik schrijven. Wij hebben Siep verteld dat wij een verslag zouden maken van dit onfatsoenlijke gedrag en dat zij daarmee onze zaterdageditie zou halen. Ja, met foto en al. Siep antwoordde daarop dat wij met onze krant naar de pomp konden lopen. Daarmee was alles over en weer wel zo'n beetje gezegd.

1 opmerking:

Anoniem zei

Siep had zeker een bad hair day, of was ze met haar verkeerde pootje uit haar mandje gestapt 's-morgens?