woensdag 18 maart 2009

Smakelijk eten!


Ach, wat enig toch! De twee tuinmannen, samen, zo hard aan het werk! Niet dat er al zo geweldig veel te doen is in de tuin, maar nu is het overduidelijk dat dit twee broers zijn die samen een doel hebben. En om dat doel te bereiken, werken zij zij aan zij.



O jee, het vredige plaatje wordt verstoord. Gaan we meppen naar elkaar? Toch geen ruzie, jongens? Wat jammer nu! Het leek net nog zo vredig en goed te gaan. We moesten maar eens wat dichterbij komen met de camera.



Ha, gelukkig. Er wordt weer doorgewerkt. Maar wat doen jullie eigenlijk? Want eh, wat valt er nu te tuinieren tussen de crocussen? Nog maar wat dichterbij kijken.




Het is toch niet waar heh? Zien we het goed? Even inzoomen dan maar?



Ja hoor! De heren zitten de crocussen op te vreten! En alleen de paarse, zo te zien. Nou, daar komt gedonder van, dat is een ding dat zeker is. Nee, de mensen hier zullen dat jullie niet in dank afnemen!




Maar eh, wat is er nu zo lekker aan die paarse bloemetjes?
We krijgen geen antwoord op onze vraag. Ze (de broers dus) hebben het te druk met kauwen. Wij gaan er maar snel vandoor. Voor de hel hier losbreekt. Smakelijk eten verder, jongens! Nee, wij vertellen niemand wat. Ons geheimpje, heh?

Geen opmerkingen: