woensdag 4 maart 2009

Geheime personeelsvergadering.


Terugkomend van een burenbezoek troffen wij, de hoofdredactie dus, ons personeel aan op straat. Op zich niks vreemds, maar er werd niet gespeeld of gesnuffeld. Nee, het leek hier eerder om een geheime bijeenkomst te gaan. Wij bleven op een afstandje toekijken. Immers, mocht er een staking of iets dergelijks dreigen, dan willen wij dat graag bijtijds weten heh?



Dit leek op een meningsverschil. Ja, even daarvoor hadden Japekop een de Boez geneusd, maar nu hing er toch een soort vijandigheid in de lucht. Let vooral op de houding van Japekop (oren naar achteren en staart laag).



Ja, mevrouw Troy was er ook bij. Dit hadden wij niet van haar verwacht. Meestal staat zij toch aan onze zijde maar nu spande zij samen met de anderen. Tenminste, zo leek het. En dit stak ons zeer. Hoewel, ging het hier wel over het werk? Zagen wij geen spoken? Misschien bespraken zij wel een leuke verrassing voor de hoofdredacteur, of voor de fotograaf? Wij moesten maar eens wat minder wantrouwend worden...




Wij hebben nog even toegekeken, maar toen er geen duidelijkheid kwam over de aard van deze geheime vergadering en het gespreksonderwerp ook niet ons brein bereikte, zijn wij maar dwars door de kring heen gelopen en de redactie binnen gegaan.
Even later kwam het hele stel thuis, maar er werd verder nergens meer over gesproken.
Wij tasten dus nog steeds in het duister en kunnen niets anders doen dan afwachten. In elk geval wordt er vooralsnog niet gestaakt, en dat ervaren wij als zeer positief.

Geen opmerkingen: