donderdag 19 maart 2009

Invasie!


Nee, dit is niet de Boez! Dit ventje is een nieuwe bewoner in de Katbladstraat. We zagen hem zomaar opeens zitten achter een raam. Natuurlijk wilden wij meer weten van deze kat en toevallig kwam net zijn mens thuis. We klampten haar direct aan!



Lima, heet deze jongen. Ja, het zou eigenlijk Limo moeten zijn, maar hij kwam binnen als meisje en bleek toen later een heus ventje te zijn. Ach, deze vergissingen komen wel meer voor, heh? Ja, ondertussen is hij gecastreerd. En binnenkort mag hij naar buiten. Zouden de Boez en Lima elkaar dan weten te vinden? Wij kijken er vol verlangen naar uit!
Dan zien wij opeens nog een haarfabriek verschijnen, voor het raam daarnaast.



Deze huisgenoot van Lima heet Oscar. Hij is wat ouder en ook gecastreerd. Ja, ook hij mag binnenkort voor het eerst buiten spelen! Dat gaat een feest worden!




Het zijn mooie ventjes en tijdens het praten schieten we nog een paar plaatjes van hen. En we maken hun mens natuurlijk attent op het bestaan van ons Katblad.



Interessante vacht hoor! Vlekken, strepen en stippen. Zeker de nieuwe mode dit voorjaar?
Nou jongens, tot binnenkort dan maar? Nu maar hopen dat het nog een poosje lekker weer blijft. En zien wat Storm gaat doen met al die jonge katten om hem heen. Hij zal wel behoorlijk de pest in hebben en gaat het druk krijgen! Een invasie jonge katten op zijn ouwe dag. Arme Storm!

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Leuke katten! Hoop dat we ze vaker tegen gaan komen in de toekomst!

Anoniem zei

Allemaal jong grut in de katbladstraat. Heel erg leuk! Als katbladfan zal ik dit zeker blijven volgen.Ik kijk uit naar nader bericht.

Anoniem zei

Wat een leukerds, misschien worden het wel vriendjes van de Boez !