dinsdag 31 maart 2009

Tuindag 4.


Mio:
Ja, ik vind het wel gezellig zo. Er lopen wel veel mensen rond en ook veel beesten, maar ze wonen hier allemaal legaal en dan mag dat. Dat rondlopen dus ja. Het leukste is natuurlijk dat mijn mens buiten is en dat ik hem zo heel goed in de gaten kan houden. Dat hij er niet vandoor gaat dus. Nee, ik heb het liefst dat hij de hele dag thuis is of hier in de tuin, bij mij. Omdat ik erg op hem ben gesteld inderdaad.



Nee, ik geloof dat mijn hulp niet zo op prijs wordt gesteld. Ik zou graag mee willen wieden, maar op de een of andere manier schijn ik dat niet goed te doen. Dus doe ik maar niet mee, nee.



Is het u trouwens al opgevallen dat ik ben afgevallen? Ja, behoorlijk wat ook nog! Vraag maar aan mijn mens, die weet er alles van. Ik ben daar inderdaad erg trots op, maar ik heb af en toe wel last van knagende honger. Daarom ga ik nu dan ook maar een rondje maken.



Kijk, de deur van Rooie Gijs staat open en dat biedt perspectieven. Rooie Gijs zelf zit ergens op het balkon dus de weg is vrij.



Ja, die knagende honger heh? Maar misschien is hier nog wel wat te halen. Ik gok op een brokje of twee, want Gijs kan er zelf ook best wat van. Eten dus ja. Maar met een beetje geluk vind ik nog wat in zijn bakje.



Nee, geen succes gehad. Maar ik ben nog niet klaar met mijn rondje. Ja, mogelijkheden zat hier nu al die deuren openstaan. Nee, de mensen letten nu toch niet op mij dus kan ik gewoon mijn gang gaan. Prachtige dag heh? Ja, ik ben dol op tuindagen.



Hier woont Bohr dus. Die kan ik best wel aan ja. Ik denk dat ik even binnenwip om te informeren naar Bohr's gezondheid. Dan kan ik inderdaad gelijk even het etensbakje aandoen. Het is inderdaad wel zo dat Bohr zelf ook een grage eter is, maar wellicht staan er wat brokjes die over het hoofd werden gezien. Nee, niet geschoten is altijd mis, heh? Dan moesten we nu maar afscheid nemen. Ja, ik heb liever niet dat u mij verder volgt met de camera. Nee, sommige dingen kunnen beter niet worden gekiekt. Maar dat begrijpt u vast wel.

1 opmerking:

Annemieke zei

Je ziet er inderdaad goed uit Mio! Het dieet heeft geholpen. En het voedsel van andere katten opeten...da's niet zo netjes natuurlijk.