donderdag 26 maart 2009

Nachtelijke dakinspectie.


Afgelopen nacht was wat onrustig. Die onrust werd veroorzaakt door Japekop en de Boez (partners in crime...), want beiden wilden zij dat hun mens het raam van de slaapkamer zou openen. Toen de hoofdredacteur/mens bedacht dat het openen van het raam mogelijk nog een paar uurtjes slaap kon opleveren, was het reeds half 6. En het regende dus.
Maar zo gedacht, zo gedaan. En gelijk maar een foto gemaakt van dit gebeuren. U ziet op bovenstaande foto de Boez uit het raam hangen. U ziet ook dat hij eigenlijk een ordinaire cyper is, want bij deze belichting op dit vroege uur, zijn de strepen duidelijk zichtbaar. Wij voelen ons bedrogen en overwegen hem in te ruilen voor een echte zwart-witte. En anders willen wij ons geld terug.



Japekop verdween in de nacht. Ja, voor een dakinspectie inderdaad. De Boez wilde heel graag mee op deze inspectie in het spannende donker, maar durfde de sprong niet te wagen. Hieruit kunnen wij afleiden dat hij in feite nog steeds een klein ventje is, dat niet weet wat hij kan en wil.
De vogeltjes floten luid. Wij kropen weer onder het dekbed. De Boez bleef nog lang aarzelen. Nee, het is er niet van gekomen en hij bleef dus droog.



Toen het licht werd, zagen wij hoe nat het buiten was. Hondenweer dus inderdaad. En waar was onze dakinspecteur?



Die lag allang weer te slapen. Overal vieze poten achtergelaten natuurlijk, maar zo te zien wel heel tevreden. En u weet inmiddels: wij houden van tevreden werknemers. Om half acht hebben wij het ontbijt geserveerd. Tot zover dit belangrijke nieuws.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat is hij lief als hij slaapt.

Anoniem zei

Ja.

Anoniem zei

Inderdaad.

Anoniem zei

Ja, wilde ook net zeggen dat hij er zo lief uitziet als hij slaapt, maar ja, dat hebben jullie dus al gedaan...

Pleegmamma Wilma zei

Hoezo ordinaire cyper?? Cyperse katten zijn de liefste van de hele wereld. Toevallig! Ennuhhh, je mag hem altijd terugbrengen hoor, hier is hij welkom. Alleen krijg je natuurlijk niet je geld terug. De garantie is inmiddels lang en breed verstreken. Pfffff, ordinaire cyper!!! De Boez is gewoon een wereldkat!!!