vrijdag 27 maart 2009

Niks in de gaten.


In de parallelstraat zagen wij Simba. Hij had zich min of meer verstopt achter een stoel en zat daar doodstil. Nee, hij hield niet ons in de gaten, maar onze parttime verslaggeefster. Die was namelijk met ons mee gelopen omdat zij toch niks beters had te doen.



Cera dus ja. En Cera had Simba niet zien zitten. Ze klom zonder besef van gevaar op de stoel om eens de tafel te gaan inspecteren. Simba is niet bepaald een lieverdje. Wij hebben hem al eens oog in oog zien staan op het dak met Japekoppie. Ja, toen het gevroren had en het dak spiegelglad was.... Gelukkig liep het goed af die keer. Maar was Cera nu echt in gevaar?



Wij gaan ons steeds vaker afvragen of Cera wel echt toe is aan het behalen van haar Verkennersdiploma, al is het maar diploma C. Want als je zo dichtbij de vijand zit en hem dan nog niet opmerkt! Meisje, meisje toch.



Oeps! Eindelijk dan! Cera heeft wat in de gaten. En dat is wel heel hard schrikken!



Onze parttime verslaggeefster kan gelukkig wel snel en ver springen. Voor het oog nauwelijks waarneembaar dus. Ineens is de stoel leeg en staat Cera 10 meter verderop. Simba heeft blijkbaar geen behoefte om haar te volgen. Bang voor de fotograaf zeker, heh?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Cera heeft eigenlijk, net als een mensentopmodel, constant bewaking nodig van een flinke kleerkast.

Wilma zei

Wacht maar tot De Boez groot en sterk is!