dinsdag 17 maart 2009

Ach, jongens toch.....


Oeps, daar staat hij weer te sproeien tegen een van onze planten. Bolle-wangen dus ja. Het is al de zoveelste keer vandaag dat hij langs de redactie komt. Hee viezerik! Ga eens een eindje verderop!



Gelukkig, hij heeft ons gehoord. Maar de Boez volgt hem en dat was niet de bedoeling. U weet: Bolle-wangen woont waarschijnlijk ver van ons vandaan, steekt regelmatig de gevaarlijke verkeersweg over en dus hebben wij liever niet dat onze jongste bediende met hem mee gaat.



Wij roepen daarom de Boez. Boesje, kom! Boez reageert niet. We roepen nogmaals. Geen reactie. Duidelijk weer een geval van oost-indisch doof. Dan bieden we luidt "koekies!" aan, maar de Boez heeft blijkbaar geen trek. Bolle-w. hobbelt ongeïnteresseerd door.



Net als wij besluiten het stel te volgen en de Boez dan maar met geweld terug te halen, haakt hij af. Op weg naar huis kijkt hij nog een paar keer om. Bw sjokt de straat uit. En wij pakken toch maar wat kattenbrokjes voor Boez uit de doos.



Dan komt Japekop thuis. Zeker weer op verkenning geweest, heh? Zou hij nog verslag komen doen op de redactie? Nee, Japekoppie heeft dringende zaken af te werken. Hij moet nodig markeren op de plek waar net Bw zijn geur heeft achtergelaten. Frisse boel daar! En Japekop, denk je nu echt dat je die lucht van een krolse kater kan overtreffen? Onze verkenner A denkt van wel. Wel, dan moet hij vooral maar zijn gang gaan, heh?

Geen opmerkingen: