zaterdag 27 maart 2010

Weer veilig thuis.

Onze redactiekatten waren erg verheugd dat wij (mevrouw Katblad, de fotograaf, hoofdredacteur etc.) ons weer meldden op de redactie. Zij waren weliswaar erg goed verzorgd de afgelopen week, maar toch......
Toen wij op de bank hadden plaatsgenomen, kwamen wij handen te kort om te aaien. Ook Oscar was namelijk binnengekomen, en hij vond dat ook hij recht had op onze aandacht.
Tijdens onze afwezigheid was Cera nog een poosje zoek geweest, maar gelukkig meldde zij zich weer voor middernacht. Mevrouw Troy had volgens de oppas regelmatig lopen grommen en blazen, maar daar kijken wij niet van op; dat hoort bij haar image. Boez had het diverse keren niet nodig gevonden om aan de Gourmetmaaltijden deel te nemen, en ook daar keken wij niet van op.
Al met al was alles goed gegaan en konden wij de draad direct weer oppakken. De katten zijn echter nog niet op reportage uit gegaan. Zo tonen zij hun protest t.a.v. de afwezigheid van mevrouw Katblad. Wij hebben daar geen problemen over gemaakt, maar verwachten wel van onze haarfabrieken dat ze met ingang van de nieuwe week weer hard aan de slag gaan. En dat geldt dus ook voor de fotograaf.

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Welkom thuis mevrouw katblad!

mevr. Katblad zei

Dank u wel!