zondag 14 maart 2010

Nog even volhouden!


Charli (boven) is zo langzamerhand een beetje gewend geraakt aan zijn nieuwe (tijdelijke) huis, en durft nu weer zijn dagelijkse rondes te maken. Hoewel, hij heeft geen kattenluik en zijn ronde ziet er wel anders uit dan eerst natuurlijk. Vanaf zijn oude (en straks weer nieuwe) huis, liep hij meestal eerst naar de Kruidentuin, deed dan de Parallelstraat aan en was daarna vervolgens in de Hoftuin te vinden.



Nu bezoekt hij eerst de Hoftuin, en dat is logisch want daar woont hij praktisch naast. Daarna steekt hij de Katbladstraat over, snuffelt kort aan zijn oude huisdeur (daar zou je bijna chagrijnig van worden, want: bah heh?) en dribbelt daarna ontstemd naar de Kruidentuin. Uiteraard bezoekt hij ook zo af en toe de redactie omdat daar zijn moeder en broer wonen, en de geur daar tenminste bekend is.....).
Nee, het valt niet mee als je opeens op een dag je huis uit moet en dan vanaf de overkant moet zien dat er alsmaar vreemde kerels naar binnen gaan die de boel slopen en een hoop lawaai maken! Wel, nog even een maandje of twee de kiezen op elkaar, Charl!
En Ollie (huisgenoot van Charl)? Nou, die ziet voorlopig nog af van een frisse neus. Nee, Ollie is er nog erger aan toe en weigert zelfs om plaats te nemen voor het open raam....



Maar goed, wij kunnen ons dat ook wel voorstellen, vooral als er rare snuiters in het kozijn komen klooien (zoals de Boez - foto hierboven) als Charli zijn rondje loopt. Ook tegen Ollie willen wij zeggen: nog even volhouden vent! Voor de zomer zit je weer in je eigen huis en kun je beginnen met de boel daar opnieuw te markeren! En dan kun je ook weer lekker uit je eigen raam gaan hangen.

Geen opmerkingen: