zaterdag 13 maart 2010

Mededeling


Met instemming van alle redactiemedewerkers is vanaf vandaag de redactie uitgebreid met een 4e haarfabriek.
Meisje Cera zal voortaan de functie gaan vervullen van 2e receptioniste en 2e verslaggeefster.
Natuurlijk zal zij, voor zij officieel begint met deze belangrijke werkzaamheden, eerst gekeurd moeten worden en een APK moeten ondergaan, maar wij hebben het volste vertrouwen in de goede afloop daarvan.
Omdat haar nieuwe taken een groot deel van haar tijd in beslag zullen gaan nemen, heeft Cera helaas moeten besluiten haar werk als topmodel op te geven. Wij hebben daar uiteraard alle begrip voor en zullen de zo ontstane vacature op zo'n kort mogelijke termijn proberen op te vullen.
De taakverdeling binnen de redactie ziet er thans als volgt uit:
Mevr. T. Troy: hoofdreceptioniste en bureaumedewerkster
Japekoppie: hoofdverslaggever, straat- en dakinspecteur
Cera: 2e receptioniste, 2e (senior-)verslaggever
Boezelmans: verslaggever in opleiding
Vacature: topmodel
(Oscar is freelance buitenverslaggever in opleiding)
Alle verdere voorkomende werkzaamheden worden vervuld door mevrouw Katblad, en voor de bijlage worden wij bijgestaan door Katja.
Wij vieren de nieuw ontstane situatie middels een glaasje bubbels of een hapje Gourmet op zondag (morgen dus) om 17.00 uur. U bent daarbij van harte uitgenodigd.
De Hoofdredacteur.

14 opmerkingen:

Pleegmama Wilma zei

Wat zie ik nou? Staat De Boez onderaan? Volgens mij hoort Cera onderaan te staan hoor mevrouw Katblad, want zij is er als laatste bijgekomen. Ik weet dat u Cera graag mag, maar hier moet ik toch even opkomen voor de rechten mijn pleegkind!

de Hoofdredacteur zei

Wel pleegma, wij kozen voor leeftijd en ervaring in de volgorde, dat lijkt ons het meest eerlijke. Deze volgorde heeft trouwens alleen maar te maken met de positie op de redactie, en Cera werkt al langer voor het lkb (zij het in een andere functie) dan de Boez op de wereld is.
We kunnen ook nog een lijst maken op volgorde van manipulatiegedrag, en in dat geval zou Japekop bovenaan staan, of op volgorde van zeuren en janken, dan was Boez nr. 1. Wij kunnen nog veel meer van deze voorbeelden geven, maar het moge nu duidelijk zijn dat onze, nu gehanteerde, volgorde de meest logische en eerlijke is. Heh?
Of wilt u die kleine jankerd misschien terug komen halen omdat u denkt dat hij hier tekort komt?
U mag nog blij zijn dat Boez op plek 4 staat; Oscar werkt harder voor het lkb (als freelancer) dan die kleine huilebalk!

mevrouw Katblad zei

Ik ben het niet eens met bovenstaande tekst en sta er derhalve dus ook niet achter. Het is maar dat u het weet.

Pleegmama Wilma zei

Het is dat mevrouw Katblad de baas is en niet de Hoofdredacteur, want anders was ik nu in mijn auto gesprongen. Dit is een Katblad en dus moet je het op z'n kats doen en bij die rangorde is toch echt De Boez nummer 3 en Cera nummer 4.

ina zei

Zijn er al kandidaten voor de funktie van topmodel? En mogen we weer stemmen?

T. Troy zei

Tjongejonge, wat een lastig mens, die pleegma. Maar goed dat ze niet in deze buurt woont heh? Wat doe je nu? Nee, dit is niet bedoeld voor in het katblad! Niet op die knop drukken!!!!!

de redactie zei

Wel mevrouw Ina, we moeten eerst nog een sollicitatieprocedure opstellen enzo. Dat kan dus nog even duren. Bij voldoende kandidaten gaat er inderdaad weer gestemd worden. Maar of uw stem dan enige invloed zal hebben, kunnen we nu nog niet zeggen.

Pleegmama Wilma zei

Ik ben totaal niet bevooroordeeld hoor, maar ik stem alvast voor Igor als topmodel!

Annemieke zei

Gefeliciteerd Cera!
Ik ben erg benieuwd wie het nieuwe topmodel gaat worden. Mini lijkt me een mogelijke kandidaat.

marian zei

Cera is en blijft voor mij het topmodel! Dit is een funktie die je haar niet zo maar afkunt nemen, van topmodel naar receptioniste 2?
Ze is gewoon van nature een topmodel en dat blijft ze ook!

Hans zei

Annemieke heeft gelijk. Mini is de enige goede kandidaat. Misschien gaat ze dan minder meppen. Hoewel, mooie mensenmodellen gaan, zodra dat ze weten dat ze mooi zijn, juist meer meppen. . . . . . Kijk maar naar Story, Weekend, Privé.

Hans zei

Natuurlijk is Igor een uitstekend topmodel,maar dat is een mannetje. Of het een rolmodelbevestigend vooroordeel dat ik voor een vrouwtje ga als topmodel?. . . . .

Wilma zei

Persoonlijk kijk ik inderdaad liever naar een manlijk topmodel. Maar zo heeft ieder voor zich natuurlijk zijn voorkeuren.

Annemieke zei

Ik ook hoor Hans! Igor is natuurlijk ook heel mooi...maar ik betwijfel of hij de druk van het model zijn aankan. Bij Mini twijfel ik daar minder aan - die is bijdepoot genoeg.