vrijdag 12 maart 2010

SvdB jaagt op Oscar.


Toen wij gisteravond een luid gekrijs hoorden, spoedden we ons met camera naar buiten. De nieuwe Schrik van de Buurt (SvdB) wellicht in actie? Ja hoor, daar stond Bel de Franskat. Toen wij hem vermanend toespraken en hem naar zijn slachtoffer vroegen, sproeide hij brutaal tegen ons nieuw redactiewielhuis. Daarna ging hij er vandoor.
Maar waar was dat slachtoffer? Wij gingen natuurlijk zoeken en hadden hem snel gevonden; hij zat onder hetzelfde wielhuis en het was Oscar.
Natuurlijk hebben wij eerst Oscar getroost en hem ervan verzekerd dat de Schrik (Bel dus heh?) was vertrokken. Maar de arme Os bleef liever nog even onder het wielhuis zitten. Want je weet maar nooit, heh?
De fotograaf ging weer snel de redactie binnen want was zonder jas naar buiten gerend.....



Boez had liggen slapen (het was namelijk allang bedtijd) maar kwam toch even kijken wat er aan de hand was. Nou Boez, je bent te laat. Je vriendje had het erg moeilijk, maar het gevaar is geweken. Dus je kunt weer naar/op bed, hoor! Wel, dat deed de Boez ook. En verder hadden we gelukkig een rustige nacht, tot 07.00 uur. Ja ja, toen probeerde Os ons kattenluik eruit te rammen. En de Boez wilde hem best graag helpen; hij weigerde zijn ontbijt en begon het luik aan de binnenkant in te beuken. Met name mevrouw Troy raakte daar erg door van streek, maar ze at gelukkig wel haar ontbijt op. Amen.

1 opmerking:

Wilma zei

Bel heeft weer heel erg duidelijk gemaakt wie er de opvolger van Storm is. Daar is geen twijfel meer over mogelijk. Arme Oscar!