woensdag 3 maart 2010

Typisch "Oscariaans"


Dat Oscar een viespeuk is, wisten we al. Maar om dat nu steeds te vermelden..... nee, daar gaat de lol vanaf. Hoewel, soms is hij wel erg eh..... bijzonder.... bezig. Zo nu ook weer. Os kwam dus Cera tegen op het Zooiplein. En omdat ze vriendjes zijn, volgt er uiteraard een begroeting op een ontmoeting. Dus we keken er niet van op dat ze even neusje-neusje deden. Alleen is het dan wel weer typisch "Oscariaans" om direct na het neuscontact met je neus onder de staart van het meisje te duiken. Dat deed Os dus. Doch Cera was daar helemaal niet van gediend (uiteraard!) en ze snauwde hem derhalve ook flink af. Helemaal verdiend, vonden hij.
Maar Os is een beetje hardleers....



Hij bleef Cera in de gaten houden en koos een goede plek uit om dat te doen: de tafel van Zwarte Gijs. Cera scharrelde wat tussen de plantenpotten van dezelfde Gijs (die overigens niet aanwezig was), en vond tenslotte een goed exemplaar voor een plasje.



En zodra ze aan het "plasje-doen" begon, zat Oscar daar nieuwsgierig met zijn neus bovenop! Natuurlijk grauwde en snauwde Cera weer naar hem, maar we hebben zo het idee dat Os daar helemaal niets van zal leren. Pas toen Cera klaar was en zich omdraaide, haalde hij zijn neus weg.
Wij weten niet precies wat we hier nu van moeten denken....

Geen opmerkingen: