dinsdag 30 maart 2010

Kip vermist!


Natuurlijk moet ook de Hoftuin regelmatig worden geinspecteerd door onze verslaggevers. Onze hoofdverslaggever moest helaas verstek laten gaan; Japekop was nog steeds met ziekteverlof.
Wel, de bolletjes stonden er mooi bij. Voor onze Belgie-trip was bijna alles nog in knop! Kun je nagaan wat een paar mooie dagen kunnen doen in de natuur!



De drie (leerling-)verslaggevers Cera, de Boez en Oscar, deden goed hun best. Os ging zelfs een tuin te ver in zijn ijver. Gelukkig waren er geen stoorzenders in de tuin aanwezig (leden van de partij Hof is Vol dus) en konden we goed opschieten met de inspectie.



De Boez ging een Poort te ver, namelijk die naar Iwan's straat. Deze Poort hoort eigenlijk niet bij onze inspectie (dat is namelijk Iwan's pakkie-aan), maar er lag iets spannends in. De fotograaf is niet gaan kijken wat het was en de Boez heeft later ook geen verslag gedaan van zijn bijzondere ontdekking. Wij hebben wel opgelet of hij er niet van ging eten, want je weet maar nooit.


Cera hield de Boez ook in de gaten. Wij hebben haar al diverse keren verteld dat zij niet meer de oppas van Boez hoeft te zijn omdat hij nu wel voor zichzelf kan zorgen, maar Cera vertrouwt hem niet voelt zich nog steeds verantwoordelijk voor hem. Tja, wat doe je daaraan?



En Oscar wachtte ook op Boez' terugkeer uit de Poort van Iwan; blijkbaar vertrouwt hij zijn vriendje ook niet zo......
Wij hoorden trouwens van het mens van Iwan (en Igor en de dames B, L en C), dat de Boez tijdens onze afwezigheid regelmatig in de tuinen van Iwan is geweest en dat vinden wij nogal brutaal van onze jongste. Hij hoort daar eigenlijk niet te komen.
Ook hoorden wij dat er een kip uit de tuin van Iwan wordt vermist, maar wij geloven niet dat Boez daar iets mee te maken heeft. Wij hebben in elk geval geen veertjes kunnen ontdekken, noch op de redactie, noch in de Katbladstraat of Hoftuin. Wij vermoeden dat 1 van Iwan's buren met Pasen een lekker....... Nee, dat wil het mens van Iwan natuurlijk helemaal niet horen! Sorry!



Nadat de inspectie van de Hoftuin voltooid was, besloten wij naar de redactie terug te gaan. Twee inspecties op 1 dag, dat hakt er toch behoorlijk in bij de haarfabrieken. U vindt dat overdreven? Wel, dan moet U het zelf maar eens proberen, zo'n inspectie! En wel met de neus op de grond heh? En geen struikje of vuilnisbak overslaan!

1 opmerking:

ina zei

Dat wilde ik inderdaad NIET horen, mevrouw Katblad. Maar ik ben wel bang dat u gelijk hebt...