woensdag 17 maart 2010

Fijn dat u me begrijpt.


Harremans:
Ik weet best wel dat dit de Steeg van Storm is. Wie weet dat nou niet? Maar Storm is dus weg en ik heb gehoord dat Bel zijn opvolger is. Ja, die woont helemaal aan het eind van de Steeg niet? Net om het hoekje, ja.



Ik ben hem inderdaad al een paar keer tegengekomen. Tjonge, wat een pestkop is dat. Ja, tien keer zo erg als ik, dat klopt. Bij hem vergeleken ben ik maar een softy, heh?
Vanzelfsprekend ben ik best wel bang voor hem. Oh, dat kunt u aan mij zien? Omdat ik een beetje door mijn poten gezakt sta! U heeft gelijk, ik doe het eigenlijk in mijn broek voor hem, maar ik ben tevens nieuwsgierig genoeg om toch even te komen kijken. Of hij misschien in de Steeg is, ja. Maar hij is er dus niet. En dat kan alleen maar betekenen dat hij ergens anders is. Ja, misschien zelfs wel in de Katbladstraat, en dat zou weer betekenen dat hij mij van achteren kan aanvallen. Daarom ben ik inderdaad extra op mijn hoede.



Nee, denk maar niet dat ik die Steeg inga, ik kijk wel linker uit. Bovendien is de Parallelstraat te ver weg van mijn Hoftuin. Ik zou daar inderdaad de weg niet weten, nee. Daarom blijf ik maar in de Katbladstraat, waar ik de Poort naar mijn Hoftuin achter mij weet. Of voor me, afhankelijk natuurlijk van waar ik mij in de straat bevind.
Wel, als de nieuwe SvdB (Schrik van de Buurt - red.) dan toch niet in de buurt is, zou ik misschien even Cera kunnen gaan pesten. Of die kleine Os. Ja, die zat laatst zo brutaal voor mijn Poort dus heeft hij een lesje nodig. Of ik kan natuurlijk ook gewoon terug naar mijn tuin gaan, maar dan is dit uitstapje helemaal voor niks geweest. En bovendien denkt dan iedereen dat ik hier alleen maar kwam om het in mijn broek te doen voor die Bel de Franskat. Gezichtsverlies inderdaad. Ik meen dat ik haar net zag lopen, niet? Cera ja. U wilt niet zeggen waar ze is? Wel, dan ga ik haar zelf wel zoeken. Om even duidelijk te maken aan iedereen dat er met mij ook niet te spotten valt, heh? Fijn dat u me begrijpt.

2 opmerkingen:

Hans zei

Ach Harremans,

weet je, ik zie dat direct bij je foto's.

Je bent veel milder dan je zelf denkt. Ga gewoon kopjes geven, dan komt alles goed.

Wilma zei

Ahhhh, een lieve held op mooie witte sokjes.