woensdag 28 januari 2009

Winterpondjes...


Toen wij een hoog gegil hoorden dat door merg en been ging, pakten wij onze camera maar weer eens en gingen poolshoogte nemen. Wij hadden het kunnen weten: niemand kan zo'n geluid voortbrengen als Storm. Zijn slachtoffer had zich verstopt onder een wielhuis. Drie keer raden wie dat was.......


Cera, die zich altijd veilig waant als zij onder een wielhuis is gevlucht, moest nu toch de benen nemen. Storm is namelijk erg goed in het vechten onder wielhuizen; wij hebben dat al eens eerder kunnen constateren.


Zij vluchtte dus de Poort door naar de Hoftuin. Erg verstandig van Cera, want Storm heeft de afgelopen maanden nogal stil gezeten, en een paar pondjes aangekomen en derhalve niet zo rap meer. Dat krijg je als je dunne pootjes hebt met een, naar verhouding, wat dik lijfje. Storm nam dus ook niet de moeite de veel snellere Cera achterna te gaan.


Nee, Storm-zonder-staart (het blijft een raar gezicht, dat kale achterwerk) taaide af en ging op zoek naar ander vermaak. Wij waren erg blij voor Cera.....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze moeten Cera wel hebben allemaal.
Dat is het nadeel van topmodel zijn. Misschien moet ze een permanente beveiliger hebben. Wie biedt zich aan?

Annemieke zei

IWAAAAN!
Al heeft hij natuurlijk ook zijn twee andere meisjes die hij moet beschermen. Maar dat betekent dan wel weer dat hij ervaring heeft.