vrijdag 23 januari 2009

Ondankbaar vrouwvolk


Charli:
Zeg buuf, is er wat met die Cera? Wel, ik bedoel, jullie zaten zo ernstig te smoezen en ik vond haar er wat treurig uitzien. Ja, ik wou mijn hulp nog aanbieden, maar ze keek me zo raar aan dat ik maar even op afstand ben gebleven. Maar eh, zeg eens eerlijk, heeft mijn broer Japekop haar wat weer geflikt? Nou, je hoort wel eens wat, dus vroeg ik me dat af.


Ik heb Japekop trouwens al een poosje niet meer gezien. Oh, gaat hij tegenwoordig 's nachts op pad? Hoe dat zo? Wordt de Boez het soms teveel? Ik dacht al zoiets. En ik geef hem groot gelijk natuurlijk. Wanneer gaan jullie met hem eh.... je weet wel? Oh, nog geen datum afgesproken dus. Nou, ik zou maar opschieten, want voor je het weet is de boel ontwricht.
Kijk haar nou zitten, dat meissie. Op een natte deurmat ja. Erg sneu inderdaad. Ik denk dat ik maar even naar haar toe ga. Misschien heeft ze wel een luisterend oor nodig.


Hai Cera, kan ik iets voor je doen? Zit je wel lekker daar? Wil je niet liever een droger plekje opzoeken?


Oh guttegut. Foute boel. Ik kom in vriendschap en krijg een hoop gesnauw en gegrauw over me heen. In dat geval moet ze het verder zelf maar uitzoeken.


Effe nog deze paal markeren. Ja sorry, maar dat soort dingen moet toch echt gebeuren.


Ik snap helemaal niks van vrouwen. Ben je een keer aardig en bied je je diensten aan, krijg je de wind van voren. Nou, ze zoekt het maar uit, die Cera. Ik begin haast medelijden te krijgen met mijn broertje. Je zal maar zo'n verloofde hebben. Zou het nu uit zijn of niet? Ik krijg er maar geen hoogte van. Er speelt wel iets, dat is een ding dat zeker is. De spanning is goed voelbaar. Maar goed, ik blijf er maar helemaal buiten. Lijkt me beter voor mijn gezondheid. Ze zoeken het maar uit. Ik ga nu eindelijk maar mijn rondje maken. Ondankbaar vrouwvolk......

Geen opmerkingen: