donderdag 15 januari 2009

Deurmatcontrole?


Terugkomend van een kleine ronde door de katbladbuurt, zagen wij hoe Storm druk bezig was de ingang en deurmat van onze redactie te besnuffelen. Toen wij hem vroegen wat hij daar deed en waarnaar hij zocht, maakte hij duidelijk niet van plan te zijn zijn gedrag aan ons uit te leggen of toe te lichten. Hij gaf alleen toe dat hij ons weg had zien gaan en niet zo gauw had terugverwacht.


Bovendien riep hij ons toe dat hij "recht van overpad" had en daar dus ook gebruik van mocht maken. Wij, op onze beurt vertelden hem dat dat recht sloeg op de stoep en niet op onze deurmat. Maar daar was Storm het niet mee eens en dat kon hij blijkbaar niet verkroppen.


Flink in zijn wiek geschoten ging hij er vandoor. Het viel ons op dat ook Storm de afgelopen maanden wel wat onsjes is aangekomen, zoals zo velen in de katbladbuurt. Tja, dat zitten bij de kachel heh? En misschien wel wat extra lekkere hapjes gehad of gejat tijdens de feestdagen? Ook voor Storm wordt het dus hoog tijd dat de temperatuur gaat stijgen en de zon wat vaker doorkomt! Dan groeien alle plantjes weer lekker uit, hoeft hij zich niet meer bezig te houden met besnuffelen van deurmatten, maar kan hij weer lekker beginnen met het opbouwen van zijn hinderlaagplekken!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Iwan: de dierenarts zegt dat ik ook ben aangekomen, en dat ik niet weer 8 kg mag gaan wegen. Gelukkig vinden mijn mensen mij niet te dik. Ik ben gewoon forsgebouwd.

Anoniem zei

Ja ja, en je vacht neemt wat meer vocht op heh, bij dit weer. Wij snappen het helemaal.....

Annemieke zei

Haha, arme Iwan! Forsgebouwd ben je zeker, maar een beetje dikkig ben je ook eerlijk gezegd. Neem een voorbeeld aan je dames (Lotje en Caja), die zijn mooi slank. Of aan je broer en zus, die zijn ook nog dun (5.5 en 4.5 kg respectievelijk) - komen nooit buiten en doen weinig meer dan slapen, maar krijgen dan ook maar beperkt voer.