maandag 24 november 2008

Natte hap


Japekoppie:
Nee, met dit weer ga ik niet naar buiten. Daarstraks 2 stappen buiten de deur gezet, samen met de Boez, maar we wisten beide niet hoe gauw we weer naar binnen moesten. Ja, dat was even dringen in de deuropening inderdaad. Jawel, ik hou best van sneeuw, maar dan moet het blijven liggen. Dat de wereld mooi wit is en dat de geluiden worden gedempt. Ja, daar hou ik van. Dan ga ik dus wel naar buiten en ga ik uitgebreid verkennen. Nee, in dit deel van het land is het altijd behelpen, wat sneeuw betreft ja. Natte hap en gauw een vieze boel.


Dus ik bekijk het wel achter glas, als u mij dat niet euvel duidt. Geen buitenreportage vandaag nee, het spijt me zeer. Als dat spul nu blijft liggen, zal dat de zaken veranderen. Maar in deze situatie: no way!

1 opmerking:

Annemieke zei

Ik geef je helemaal gelijk Japekop: wat een snert weer was het! Koud en nat! Niets is zo erg als natte sneeuw. Ik heb inderdaad ook liever dat het blijft liggen en dat je lekker kunt "knoerpen" als je erdoorheen loopt. Maar wie weet komt dat nog. De winter is nog lang.