woensdag 12 november 2008

Breng uw stem uit!

We staan als LKB (Leidsch Katblad) voor een moeilijke keuze. Wie moet ons nieuwe topmodel worden?
Behalve Iwan en Cera hebben nog enkele kandidaten zich gemeld, maar die hebben wij moeten afwijzen, helaas. Dat waren Boezelmans (ongeschikt wegens te jonge leeftijd), Jaya (gaat verhuizen binnen contractperiode), Zwarte Gijs (kan niet stilzitten en is niet bereid dat te leren) en Ollie (moet eerst minstens 3 kilo afvallen en ziet daar, denken wij, geen kans toe).
Blijven dus Iwan en Cera over.
Beiden hebben zeker genoeg capaciteiten. In onze voorgesprekken waren zij beiden even enthousiast en bereid een contract aan te gaan voor minstens een half jaar. Onder "labels" in de rechterkolom kunt u meer foto's en zelfs diavoorstellingen van beide kandidaten vinden.
Bekijkt u aub alle informatie over beide kandidaten zorgvuldig, en breng vervolgens uw stem uit in de rechterkolom. Uiteraard nemen wij uiteindelijk de eindbeslissing, maar laten de uitkomst van de verkiezing zwaar meewegen. U heeft 6 dagen de tijd om uw stem uit te brengen. Wij verzoeken u niet meer dan 1 x te stemmen. Alvast bedankt voor uw moeite en veel succes!

Geen opmerkingen: