woensdag 12 november 2008

Ik kijk niet scheel!


Cera:
Op mijn fotoserie van enkele dagen geleden kwamen veel reacties. Ik, op mijn beurt wou daarop weer terugreageren, als u mij toestaat.
Ja, ik ben Verkenner in opleiding en ook hulp-verslaggeefster. Ik val in als mijn verloofde Japekoppie ziek, zwak of misselijk is, of als hij gewoon niet naar buiten wil omdat het een beetje regent of koud is. Ik kan deze functies echter uitstekend combineren. Ik wilde dat even duidelijk maken.
Verder heeft er iemand gezegd dat ik scheel kijk. Scheel kijken is 1 van de zeven schoonheden, dus het zou alleen maar in mijn voordeel werken als ik scheel was. Maar ik kijk dus niet scheel, en daarom heb ik de redactie gevraagd deze foto van mij te plaatsen. Dit wou ik even gezegd hebben. Dank u wel.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Graag wil ik als Heer Bommel, kater van stand nog het een en ander toevoegen. Ook ik ben al jaren topmodel en heb om deze reden al zeer goed kijk op poezelig schoon,als u begrijpt wat ik bedoel.Jonkvrouwe Cera heeft een aantal bijzondere schoonheden, die uitzonderlijk zijn. Persoonlijk zou ik haar aannemen als een van de topmodellen van het Leidsch Katblad en als ze nog andere kwaliteiten heeft dan is dat mooi meegenomen. Amicale groet van Heer Bommel

Anoniem zei

Ik denk dat die Bommel gelijk heeft. Wanneer mogen we nu onze stem uitbrengen?

Anoniem zei

Ik weet niet of ik samen kan werken met Iwan. We zijn al met twee mannen op de redactie en ik heb liever een vrouw erbij.

Mevrouw Katblad zei

En ik weet niet of ik kan samenwerken met Cera. Ze is mij te brutaal en ze krijgt al zoveel aandacht van onze baas. Ik zie Iwan wel zitten.

Anoniem zei

Ik ben het helemaal eens met ons mens.

Anoniem zei

Iwan is een grote goedzak.
Ik weet niet of dat een voor- of nadeel is voor de funktie van topmodel, maar ik blijf voor hem.
Ik vind Cera overigens wel een mooie meid.

Annemieke zei

Cera is zeker een mooie meid, maar ze heeft wel een eigen willetje. Iwan is veel makkelijker en hij is familie ook...Als ik niet op hem stem, hoef ik me in het ouderlijk huis niet meer te vertonen ;)

Anoniem zei

Zit mevrouw Annemiek nog steeds onder de plak dan? Nee toch? Bovendien is de stemming geheim. Dus geen smoesjes meer hoor!

Anoniem zei

Oeps, dat was ik die vroeg of Cera scheel keek? Maar dan waren het waarschijnlijk toch de snoepjes waar Cera een beetje teveel op gefixeerd was (zie filmpje 12e seconde :-)). Maar je hebt mooie ogen hoor Cera !

Annemieke zei

Annemieke zit niet meer onder de plak...maar stemt toch op Iwan. Ik was erbij toen hij geboren werd...dat schept toch een band.
Maar als Cera het wordt is dat geen probleem. Iwan komt vast ook vaak genoeg voorbij in het katblad. Of misschien kunnen ze de baan delen?