zondag 9 november 2008

Iwan solliciteert

Iwan:

Goedemorgen mevrouw Katblad. Ik hoorde van een vacature bij u, bij het katblad dus. Ja, voor de positie van topmodel. Wel, als ik zo onbescheiden mag zijn, denkt u dat ik daarvoor in aanmerking zou kunnen komen? Ja, ik kan goed stilzitten en ga graag op de foto. U heeft al vele foto's van mij genomen toch? Nou dan. U beslist daar niet alleen over? Oh, de lezers van het katblad mogen meebeslissen dus? Wel, dan stel ik voor dat u nu even een promotieserie van mij maakt. Ja, dan kunnen uw lezers zien hoe mooi ik kan poseren. U had toch nog geen andere kandidaten wel? Ja, we kunnen het later nog wel even hebben over mijn beschikbaarheid enzo. Nee, ik denk niet dat ik wil afvallen voor deze baan, maar ook daar kunnen we het ook nog wel over hebben. Nu maar eerst die foto's, voor de zon weer verdwijnt heh? En denkt u dat u tijdens het plaatjes schieten ook af en toe een beetje kunt kroelen met mij? Ja, dan moet u wel met u handen door de doornen tasten, maar dat vindt u vast niet erg, wel?

7 opmerkingen:

marian zei

Ach wilde ik even kennis nemen van de sollicitant, maar kreeg het bericht dat de video nu niet available was, uiteraard kom ik weer terug

Annemieke zei

Zo'n goed topmodel als Pim vinden we natuurlijk nooit meer...:(
Maar Iwan is ook een hele mooie kat en hij kan inderdaad goed stilzitten/liggen. Kan helaas de dia serie niet zien (stom internet!) maar heb Iwan natuurlijk als klein kittentje meegemaakt en zie hem nog regelmatig bij mijn ouders. Ik denk dat hij het wel goed zou doen. En hij is ook al tevreden met gekroel en geaai en hoeft niet per se lekker eten als loon.

Annemieke zei

De video doet het nu wel! Hoera! Iwan poseert inderdaad heel mooi

Trudi zei

Ik val voor rood. Mijn Sam past heel goed in de functie-omschrijving, maar woont niet in de Katbladstraat. Iwam doet het heel goed, anders dan Pim, rode katers zijn heel knuffelig en goedmoedig :-)

Anoniem zei

Ik heb naast de promotieserie ook eens wat oude berichten over Iwan bekeken, en ik vind dat hij er over het geheel gezien goed uitkomt.
Het stelt natuurlijk nog niet veel voor vergeleken bij Pim, maar wat niet is kan nog komen, hij heeft zeker potentie om uit te groeien tot topmodel.

marian zei

Nu is het wel gelukt om de presentatie van Iwan te bekijken. Persoonlijk vind ik hem een bijzonder model. Hij heeft ook erg zijn best gedaan zie ik, wat mij betreft mag hij worden aangenomen!

Anoniem zei

Dames dames! Allemaal dol op rode katers? Iwan is inderdaad een prachtig exemplaar maar hij moet nog wel veel leren....
Ondertussen hebben wij nog een kandidaat voor de baan van "topmodel". Binnenkort doen wij ook met haar een fotosessie. En graag ontvangen wij daarna weer uw commentaar.