woensdag 1 oktober 2008

Maus in nieuw house .. eh... huis


Maus:
Ja, ik woon nu op stand. In een laan op de 2e en 3e etage dus. In het begin had ik het er moeilijk mee. Ja, ik was behoorlijk uit mijn hum, maar gelukkig wisten mijn mensen mij met wat meer hapjes dan normaal gebruikelijk is, op mijn gemak te stellen. Nee, ik ben bang dat ik toch weer op dieet moet. Jah, beetje zwaarlijvigheid heh? Maar zolang het duurde heb ik wel van die extra hapjes genoten.
Hier lig ik dus op het kleed in de kamer. Ja, hetzelfde kleed, lag ook al in het oude huis inderdaad.

Mooie zonnige kamer heh? Ja, daar ben ik erg over te spreken.

Nee, we hebben nog meer kamers hoor! Kijkt u maar naar de volgende foto.


Badkamer inderdaad ja. Ik ga graag in bad. Nee, er hoeft geen water in want ik doe aan "droogwassen", zoals elke normale kat.


Ja, alles moet regelmatig worden geinspecteerd. Nou, dat er geen water uitkomt heh? Water stroomt niet naar boven, zegt u? Kunt u mij daarvan het bewijs leveren? Nee, dacht ik al. Vandaar dat ik dus regelmatig inspecties moet uitvoeren.


Kijk, wij hebben hier een normale trap. Nee geen gewentel meer gelukkig. Ja, ik werd op die trap in het oude huis toch wel eens wat duizelig van dat gewentel, dus ik ben erg blij met deze rechte trap.


Nee, een grote buitenspeelplaats heb ik niet hier, maar wel een mooi balkon. Ja, ook nog een grote, open overloop.
Inderdaad, ik heb hier ook buurkatten. Nee, we zijn nog niet bij elkaar op de thee met kattenkruidkoek geweest, maar dat komt vast nog wel. Ja, binnenkort ga ik weer beginnen met mijn cursussen "Kroelspurken". Voor beginners en gevorderden inderdaad. U ziet, ik heb hier ruimte genoeg en kan veel cursisten tegelijk ontvangen. Wilt u dit nog even in uw krant vermelden? En doet u vooral aan iedereen de groeten van mij.
(zie voor cursus Kroelspurken onder Labels, Maus.)
(met dank aan mens Jan voor de foto's van Maus en zijn informatie)

1 opmerking:

Anoniem zei

prachtig huis, Maus!
Ik vind het nog steeds jammer dat ik niet mag meedoen met de cursus kroelspurken.
Veel succes verder.