zaterdag 4 oktober 2008

Gezamenlijk ontbijt op dierendag


Het is een zware nacht geweest. Om half twaalf gisteravond brak namelijk het vuurwerk los, en daar de katbladbuurt hemelsbreed slechts enkele honderden meters van het lanceerplatform verwijderd ligt, konden wij het lawaai niet negeren. De Boez kroop direct onder het dekbed toen duidelijk werd dat het niet bij twee knalletjes bleef, Tokkie Troy rende in grote verwarring door de slaapkamer heen en weer en Japekop zocht zijn heil onder het logeerbed.
Gelukkig keerde de rust na zo'n 25 minuten weer, hoewel wij nog lang, dankzij de goede windrichting, konden genieten van het kermisgedruis en loeiende sirenes.....
Anyways: vanochtend moest er even - bij/na het ontbijt - nagepraat worden natuurlijk! Op de foto hierboven kunnen we zien hoe Pim in het raamkozijn zit, en Cera in de andere hoek van het raam zit te ontbijten. De kleine Boez (erg druk vanochtend) kijkt toe en Japekoppie toont ook zijn belangstelling.

Pim vond het te druk en is er vandoor gegaan. Cera smikkelt door. Boez en Japekop zijn hier erg dicht bijelkaar zonder gegrom of gesnauw......

De Boez heeft zijn belangstelling verloren en is gaan zooien in de keuken, waar Troy nog rustig staat te ontbijten.

Japekop kijkt toe hoe zijn geliefde haar hele ontbijt wegwerkt. Wat gezellig dat al onze medewerkers op deze "dierendag" even bijelkaar kwamen op de redactie! Mogen er nog vele van deze momenten volgen!

Geen opmerkingen: