zaterdag 11 oktober 2008

nr. 5002

Bezoeker nr. 5002 heeft zich nog niet gemeld. Was het een toevallige voorbijganger? Nr. 5002, u heeft nog tot maandagavond de tijd u te melden, daarna gaan we door naar de volgende!!!!

6 opmerkingen:

Trudi zei

Vlgs mij is die Leidse bezoeker ook bij mij langs geweest. Hij/zij googlede op Leidsch Katblad........

Anoniem zei

Was dat wel woensdagavond??? Want als het vrijdagavond was was ik het waarschijnlijk. Ik heb tenminste vrijdagavond Leidsch Katblad zitten googelen om te kijken of er nog meer mensen zo enthousiast zijn over dit weblog als ik :) Maar ik heb Windows Vista dus ik kan helaas niet de mysterieuze 5000e bezoeker van woensdag zijn... (qua tijd heb ik geen idee, heb Leisch Katblad als opstartpagina ingesteld en kijk gedurende het surfen ook af en toe of er nog iets nieuws op staat. Ja ik weet dat dit ziekelijke vormen aanneemt, maar ja, dat krijg je als er meerdere posts per dag worden toegevoegd :-) )
Trouwens Casema heet Ziggo tegenwoordig...

Anoniem zei

Nee mevrouw Katja, het was toch echt woensdagavond! Verder zijn er wel meer "zieken" hoor! Ik kan zien dat sommigen wel 3 tot 4 keer per dag komen kijken op het lkb! Voor ons natuurlijk erg leuk want dan weten we dat we niet voor niets een poezenkrant maken!

Anoniem zei

Ik doelde op die bezoeker van Trudi, niet op de 5000e bezoeker, met mijn vraag of dat wel over woensdagavond ging. Maar goed, blijkbaar zijn er dus ook meer mensen die op Leidsch Katblad zitten te googelen :)

Annemieke zei

O gunst! Ik dacht dat mijn bezoekjes geheim waren, maar het wordt dus allemaal vastgelegd! Als ik tijd heb, probeer ik zeker een keer per dag te kijken...dus echt ziekelijk is het nog niet toch? En goed om te weten dat ik niet de enige ben.

Trudi zei

En de winnaar is?