donderdag 30 oktober 2008

Vaarwel Pim

Het is onze droevige plicht u te moeten berichten dat Pim zijn gevecht heeft verloren en gisteren, op slechts 5 jarige leeftijd, is ingeslapen.

Wij zijn even helemaal van slag.....

Pim was ons topmodel en tevens kind aan huis. We zullen hem verschrikkelijk missen en wensen zijn familie veel sterkte toe.

5 opmerkingen:

marian zei

Dag lieve Pimmetje, ik wens je een goede reis en wil je zeggen dat ik deze zomer van je heb genoten van jou en jouw mooie ogen, die voortdurend vroegen om liefde en aandacht. Heel verdrietig dat je niet kon blijven.

Trudi zei

Dag Pimmetje dat je maar veel lekker hapjes over de rainbowbridge mag krijgen en je zult wel het topmodel zijn van het plaatselijk krantje!
Het ga je goed makker, doe je de groetjes aan mijn Dexter?

Anoniem zei

Ik zit hier gewoon met tranen in mijn ogen, terwijl ik Pim niet eens echt kende...maar door de mooie stukjes over hem had ik het gevoel dat ik hem toch een beetje kende... Wat droevig dat hij er niet bovenop is gekomen. Ik wens zijn familie veel sterkte (en jou ook, Annemarie).

Anoniem zei

Dag lieve Pim. Goede reis naar het licht. Je zult daar met open pootjes worden ontvangen door al onze lieverds die je voor zijn gegaan.
En voor iedereen die achterblijft, heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Annemieke zei

Wat een vreselijk nieuws! Pim was echt een van mijn favorieten! Heel veel sterkte voor de redactie en Pims mensen.