zaterdag 4 oktober 2008

Geheime Hoftuinontmoeting


In de vroege morgen troffen wij Bohr aan in de Hoftuin (niet zo gek want zij woont daar), in gesprek met Vlinder, die in geel gebied woont. Vlinder (links, de oranje/rose theemuts) zagen wij al eerder deze week in de Hoftuin, maar toen zat zij weggedoken onder een bankje.

Wij wilden uiteraard graag weten wat daar besproken werd, maar Bohr hield haar kaakjes stijf opelkaar. Zij gaf Vlinder een knipoog, waardoor wij alleen maar nieuwsgieriger werden naar de bedoeling van deze geheime samenkomst!

Vlinder was ook niet bereid om een tipje van de sluier op te lichten, hoe wij ook aandrongen op een korte verklaring.

Het is natuurlijk mogelijk dat beide dames "meisjesdingetjes" wilden bespreken. Immers: in het Hof wonen verder alleen maar kerels (behalve Sylvester, maar die gaat binnenkort verhuizen) die zich af en toe vrij vrouwonvriendelijk kunnen gedragen. Of dat zij het hadden over zalmhapjes, tonijnhapjes en andere lekkernijen, en hoe zij kunnen bewerkstelligen dat deze heerlijkheden wat vaker op hun menu komen te staan.

Hoewel allebei er gezond en weldoorvoed uitzien, geloven wij niet dat zij spraken over een afslankprogramma.
Het blijft dus gissen waar deze twee volslanke dames samen over moesten "vergaderen". Wij lieten ze tenslotte maar met rust; er moesten tenslotte nog vele aardappeltjes geschild worden voor de Hutspot....

Geen opmerkingen: