donderdag 9 oktober 2008

Mislukte druivenoogst


De met veel liefde verzorgde druivenrank van het LKB heeft niet opgebracht wat wij ervan hadden verwacht. De druiven zijn weliswaar blauw gekleurd, maar zijn al begonnen uit te drogen voordat ze echt op smaak zijn gekomen. Helaas voor de redactie deze winter dus geen volle wijnvaten.


Wel hoorden wij van een overbuur dat een dame met rollator 2 keer langs is gekomen om haar blauwe boodschappenmandje te vullen met de nog wat mooiere trosjes. Toen zij daarop werd aangesproken, bleek zij best nog goed ter been te zijn; ze ging er in rap tempo, met rollatormandje vol, vandoor.

De spinnenoogst is wel de moeite waard dit jaar, doch die blieven wij niet. We gaan dus een zware winter tegemoet. Mocht u nu tranen in uw ogen hebben gekregen en diep medelijden met ons hebben, dan zijn donaties in de vorm van een doosje wijn natuurlijk altijd welkom....

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik denk dat een flesje pleegzuster bloedwijn er wel inzit ;-) en anders een flesje bisschopswijn!

Anoniem zei

Ach Sint, wat ontzettend genereus van u! Als we mogen kiezen dan hebben wij liever dat van de pleegzuster. De bisschopswijn maken wij liever zelf. Drinkt u een glaasje met ons mee?

Annemieke zei

Misschien is Bohr geinteresseerd in de spinnen?

Anoniem zei

U leest het katblad wel erg goed! Ja, Bohr is inderdaad expert/spinnenjager. Maar ze heeft op het moment genoeg aan alle spinnen en andere insecten in de Hoftuin!