vrijdag 17 oktober 2008

Kopjes van Pim

Gisterenmiddag zijn wij even op bezoek geweest bij Pim. Hij is nog erg ziek maar was in staat om kopjes te geven en zachtjes in onze hand te bijten. Dat was erg ontroerend. Het is nu erop of eronder: Pim moet (na een aantal dagen infuus) nu uit zichzelf gaan eten en doet dat nog nauwelijks. We moeten dus blijven duimen.....

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hopelijk heeft hij van de dierenarts wat Hill's A/D meegekregen of iets vergelijkbaars. Dat is voer voor zieke katten (om aan te sterken), wat de meesten echt heel lekker vinden. Heb er net in het dierenasiel een kat mee gevoerd uit de hand (heeft niesziekte), die eet ook niet uit zichzelf omdat hij niks ruikt waarschijnlijk. Heb er ook mijn eigen kat al twee keer na een ziekteperiode weer mee aan het eten gekregen.
Als alles goed komt zal Pim wel op nierdieet moeten, maar het is nu belangrijker dat hij wat binnenkrijgt.
Ik blijf in ieder geval voor hem duimen.

Anoniem zei

Dank voor je reactie. Ik ben er zeker van dat Pim's mensen er van alles aan zullen doen om hem aan het eten te krijgen! Leuk dat u helpt in het dierenasiel trouwens! Hangen de sponsorbordjes van Japekoppie en T. Troy er nog een beetje leuk bij?

Anoniem zei

Komop Pim! Zet hem op! We blijven duimen en kaarsjes branden!
(de A/D is het allerlekkerste als je hem even opwarmt in de magnetron. Geen kat die dat kan weerstaan!)

Anoniem zei

Waar hangen die bordjes ergens? In de quarantaineruimtes of in de kattenhallen (de grotere ruimtes waar de katten zitten die klaar zijn om geplaatst te worden)?
Ik kom maar een keer in de week en help dan eigenlijk altijd in een van de quarantaines en soms de ziekenboeg. Maar ik zal eens opletten of de bordjes er nog een beetje 'knap' bijhangen.

Mevrouw Katblad zei

De bordjes hangen in de hal; als je het asiel binnenloopt, recht voor je gezicht, je loopt er zo tegenaan.