dinsdag 14 oktober 2008

Pim ernstig ziek


foto: 26 september j.l.

Omdat wij Pim al ruim een week niet meer hadden gezien en we erg ongerust waren, hebben we vandaag maar eens bij zijn huis geinformeerd of er misschien wat met Pim aan de hand was. Tot onze grote schrik vernamen wij toen dat Pim heel erg ziek is en daarom niet meer buiten komt. Ook dat hij niet meer wil eten. Behalve een infectie in zijn bek, is nu ook bekend dat hij lijdt aan ernstig nierfalen. Pim weegt nog maar nauwelijks 3 kilo. Gedurende de komende 3 dagen worden zijn nieren gespoeld. Hij heeft ook antibiotica gekregen maar zijn weerstand is nihil. Zijn nieren werken nog slechts voor 20 %, heeft de dierenarts gezegd, en eigenlijk is er weinig perspectief.
Wij zijn erg geschokt door dit vreselijke nieuws. Pim is pas 5 jaar oud. Wij branden een kaarsje voor Pim en willen u vragen dit ook voor hem te doen. En verder kunnen we niets anders doen dan heel erg hard hopen.....

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach wat jammer toch, die lieve Pim! Tja, voor ons is het een heel bekend verhaal: Doeran was pas 6 toen hij ook dit soort symptomen had (de mondinfectie is typisch voor ernstig nierfalen), maar bij hem was de behandeling met spoelen en medicijnen goed aangeslagen, en hij heeft nog ruim 18 maanden heel gelukkig geleefd... maar ja, het blijft afwachten of de behandeling aanslaat... we zullen in ieder geval duimen voor Pim! En als zijn mensen ervaringen willen uitwisselen met ons, zijn ze welkom!

Anoniem zei

Dank u wel voor u medeleven. Wij geven uw boodschap door. Duim maar heel erg hard, alstublieft....

Anoniem zei

Jeetje, wat schrik ik van dit bericht. Arme Pim! Hij is nog veel te jong voor dit soort grote problemen. Vreselijk! Lieve Pim, ik hoop dat je hier doorheen mag komen, maar ik vrees met grote vreze. Allen die Pim lief hebben, heel veel sterkte en hier wordt heel hard geduimd!!!

Anoniem zei

Ach Pimmetje toch!
Die arme lieverd.
Wij wensen hem veel sterkte, en we hopen dat het spoelen en de medicijnen helpen.

Trudi zei

Dat is een droevig bericht van Pim, hij is zo lief menneke.....
Ik ga duimen met mijn viertal dat zijn behandeling snel aanslaat!

Anoniem zei

Ach arme Pim ! En arme familie van Pim ! Vijf jaar is nog zo jong ! Ik duim heel hard voor Pim dat de behandeling aanslaat en dat hij nog wat van het leven kan genieten!