woensdag 25 november 2009

Onenigheid


Gisteren, tijdens een "rondje Kruidentuin" kregen de Boez en Cera onenigheid. Boez wilde in het Centrum spelen en zooien (zie boven), maar Cera voelde daar niet voor omdat het daar zo modderig was. Wij gaven Cera uiteraard helemaal gelijk, want wie wil nu met zijn poten in de blubber zakken, heh? Daarom dus.


Cera hield poot bij stuk en streek neer tussen de Nepeta. Tenminste, wat daar nog van over is want de tuin en plantjes staan behoorlijk in de herfststand. Maar gelukkig waren er nog voldoende kattenkruidblaadjes om van te snoepen en voor de kleur op de foto.
Wel, Cera bleef een poosje mokkend zitten waar zij zat, en de Boez ook.



Gelukkig werd de kleine ruzie tenslotte bijgelegd en was er een compromis gesloten: samen zitten tussen de dooie sprieten. Dat vond de fotograaf weer niet zo geslaagd omdat er zo geen goede foto's genomen konden worden. Het kwam erop neer dat deze laatste (de fotograaf dus) dan ook ontstemd naar de redactie terugkeerde. En zo is er altijd wel wat...

2 opmerkingen:

Wilma zei

Die Nepeta bij jullie houdt het lang vol zeg. De mijne heb ik allang af moeten snoeien, omdat er niks meer van over was.

Wat lief trouwens dat ze een compromis hebben gesloten .....

ladybelle zei

Leuk verhaal!