dinsdag 24 november 2009

mededeling

Mens Dennis deelde ons zojuist mede dat zijn Mio (hofkat) bezoek heeft gehad van Caja. Hij (Dennis) heeft haar herkend aan de hand van foto's die wij eerder plaatsten. Wel, wij zijn zeer verheugd te horen dat zich wellicht een romance aan het ontwikkelen is tussen Mio en Caja. Of kwam zij op haar beurt een keer zijn bakje plunderen en lopen wij te hard van stapel? Wij blijven graag op de hoogte, dus als u meer weet?

5 opmerkingen:

Dennis zei

Ik kan daarop in ieder geval mededelen dat Caja betrapt werd door Mio bij het opeten van restantjes kip aan een lepel die op het aanrecht lag. Iets wat Mio vaak zelf doet als ie niet snel genoeg een volgende portie krijgt.

Caja werd naar buiten gejaagd en beiden sprongen door het kattenluik alwaar Caja zich ineens omdraaide en Mio klemzette (Hier herkende ik het halsbandtype wat ook Iwan heeft).

De held op sokken :-)

Dennis zei

Was abuis. Werd verrast door nog een bezoek, nu in de slaapkamer wat met veel gesis en geblaas gepaard ging. Het verfrommelde rechter oortje was nu duidelijk te zien.

Dus wie was dat? ;-)

mevrouw Katblad zei

Oh my God! Oude dame Bonya????? Dat kan toch niet waar zijn?

Hans zei

Nu heb ik mijn onderwerp scherp voor de weekendblog! Dank jullie allemaal.
Stiekme katten in huis. . . . . .
e

Annemieke zei

Tsjonge jonge, ze worden steeds brutaler in die buurt. Nemen zeker een voorbeeld aan Cera en Oscar, die ook maar steeds de redactie in komen wandelen.