dinsdag 17 november 2009

Nachtelijke onrust....

Vanochtend vroeg, zo tussen vijf en half zes, konden wij het niet meer uithouden van de herrie beneden in de gang. Wij stapten dus uit het ledikant en probeerden de aanstichter tot de orde te roepen. Dit lukte ons niet. En toen zijn wij maar gaan filmen. Ja, zodat u met eigen ogen kunt zien dat het leven op een redactie van een Katblad niet over rozen gaat. Maar misschien gebeuren deze dingen elders ook wel??? De mensenkrant kwam trouwens pas om kwart voor zeven, hoewel, dat viel nog mee want gisteren was het al tegen elf uur dat wij onze ochtendkrant in de bus kregen; dit na onze telefonische klacht om negen uur. Nogmaals: het leven gaat niet over rozen! Gelukkig hebben wij weer een werkend koffieapparaat en dat maakt veel goed.

8 opmerkingen:

ina zei

Bekend geluid!
Bij ons doen ze dit ook als het luik open is. Ze zijn dan al krabbend aan het beslissen of ze nu wel.. of toch niet.. of toch maar wel.. naar buiten zullen gaan.

marian zei

Ik heb wel te doen met Boezje hoor! U heeft koffie en hij? Hij wil eruit!!! Ik hoor aan zijn gemauw dat hij nogal verontwaardigd is. Ach arme Boez..

Betty zei

Arme Boezelmans, het lukt je, zeker
weten, die deur eruit te rammen is
mijn ervaring met poezelmans hier.
Niet alleen het deurtje maar zelfs raamwerk lag buiten, je bent misschien een geboren verbouwer.

Mumu uit Laren

Katja zei

Hihihi, probeert hij nou ook af en toe door de brievenbus te kruipen ??? Echt slim is ie niet hè, maar dat wisten we al.

Hans zei

Zo Boez,

had je hoge nood of stond Cera je op te wachten?

Trudi zei

Daarom slaapt Tommy in de serre, anders hangt hij de hele tijd aan de deur ;-)
Mevrouw Katblad misschien het luikje beplakken met een stukje tapijt?

de baas zei

Mevrouw Katblad moet maar oordopjes kopen en verder hopen dat de hersentjes van de Boez zich nog een klein beetje zullen ontwikkelen....

Sandra en Skyler zei

Hallo Annemarie,

Hoe bedoel je...zo broer zo zus!
Jeetje, wat een gelijkenis.
Ze mauwen het zelfde, ze kijken je ook allebei aan om de woorden kracht bij te zetten en alhoewel wij geen kattenluikje hebben doet Skyler dit aan het keukenraam.

Geweldig om te zien!!!

Groetjes Sandra en Skyler