donderdag 5 november 2009

Iwan's probleem (2)


Iwan's verwonding...
Wel, wij hadden u beloofd wat meer te vertellen over de verwonding van Iwan, dus hier gaat-ie dan.
Vrijdagavond ontdekte het zij-mens van Iwan een vieze, etterende plek op zijn linkerwang. Zij (het mens dus) heeft toen met een warm, nat washandje de plek schoongeboend. Iwan onderging deze boenbeurt spinnend, vertelde zij.
De volgende dag kwam er weer pus uit de wond en werd de plek weer schoongemaakt. Dat was dus zaterdag. Op zondag hetzelfde recept, alleen werd toen het boenen verricht door Iwan's hij-mens die wat hardhandiger was, en daardoor kwam er een "hard stukje" uit de wond.
Op maandag leek het nog niet veel beter te gaan en besloten Iwan's mensen de dierenarts te raadplegen. Iwan voelde zich namelijk ook niet zo lekker. Gelukkig mochten ze dezelfde dag nog komen.
De dierenarts spoelde de wond schoon met een spuitje met water. Iwan onderging ook deze behandeling weer spinnend. En hij kreeg voor 5 dagen antibiotica mee.
Iwan eet zijn pillen alsof het snoepjes zijn. Dus geen ingewikkelde toestanden met bolletjes tartaar, een volgepropt stukje leverworst of andere, moeilijke trucs om het medicijn toe te dienen. Dat is dus nu de stand van zaken.
Wanneer Iwan's wang nu weer dik wordt of hij de wond gaat openkrabben, dan moet er weer een ritje naar de dierenarts plaatsvinden. Want dan zou het kunnen dat er nog "iets" is achtergebleven in zijn wang.
Wat dat iets zou kunnen zijn (of wat er nu precies de wond heeft veroorzaakt), zal waarschijnlijk wel een raadsel blijven. Misschien heeft hij een lel van een rivaal ontvangen? (Wij denken natuurlijk gelijk aan Thassos.) Of is hij gestoken door een vliegbeestje met angel? Ach, wie zal het zeggen. In elk geval is het zaak dat Iwan's wond goed gaat herstellen en wij wensen hem dus van harte beterschap toe!

3 opmerkingen:

ina zei

laatste update: het gaat nog steeds goed met Iwan en zijn wond.
En de antibiotica neemt hij als een stoere knul elke dag 2x in.

Katja zei

Wat stoer dat hj al die behandelingen zo rustig ondergaat !
Beterschap gewenst Iwan !

Han zei

Maxi in New Zealand zegt: ik voel met je mee Iwan!allerbeste wensen,je zult ondertussen wel weer beter zijn!!!!!!!!!