zondag 15 november 2009

Katbladatelier/borrel

Voor onze lezers willen wij een schildermiddag organiseren (zie ook de bijdrage in onze bijlage over het Kattenatelier) en tegelijkertijd het nieuwe jaar inluiden middels een glaasje. Wij hadden het volgende in gedachten:
E.e.a. kan plaatsvinden in een ruimte tegenover de redactie van het LKB op 16 januari a.s.
Van twee tot vijf ('s middags dus) gaan wij onze of een fantasiekat schilderen onder begeleiding van kattenschilderes Marian (links zijn te vinden in haar artikel in de bijlage).
Om vijf uur gaan wij toosten op het nieuwe jaar en op onze haarfabrieken.
Voor het gebruik van verf en andere materialen vragen wij een bijdrage van 5 Euro, voor het deelnemen aan de borrel (met genoeg hapjes om de avond door te komen) vragen wij eveneens een bedrag van 5 Euro. Dit alles is inclusief het gebruik van de ruimte.
Maar voordat wij overgaan tot de organisatie, willen wij graag weten of er genoeg belangstelling is voor deze beide bijeenkomsten! Daarom vragen wij u ons te melden of u deel wilt nemen aan de schildermiddag en/of de katbladborrel!
De Boez en Japekop zullen ook (in de tuin) aanwezig zijn, en met een beetje geluk ook de Hoftuinkatten en Oscar. (Ze zijn allen uitgenodigd maar je weet maar nooit.....)
Mail even naar annemkemp@zonnet.nl of u van plan bent met ons te komen schilderen/borrelen! Doet u dit snel, dan komen wij op onze beurt snel met nadere informatie!
Dus: 16 januari 2010! Zet alvast in uw (nieuwe) agenda!

Geen opmerkingen: