woensdag 25 november 2009

Goed functionerende bewakingsdienst.


De dames mevr. T. Troy en Cera, hebben gisteren, in de pauzes tussen de buien door, onze buitentafel en geveltuin uitstekend bewaakt. Maar dat was ook niet zo moeilijk want er waren nauwelijks katten buiten. Echter, het gaat om het idee en de goeie intenties, heh?



Zo is het maar net. En als er iets van "vreemd geluid" werd waargenomen door de beide dames, waren zij direct op hun "quivive" en gereed om op te treden of in te grijpen. Heel geruststellend dus.



De Boez vond het wel gezellig om erbij te gaan zitten. Hij is als bewaker natuurlijk helemaal niets waard en dat bleek ook al gauw; een paar vogeltjes deden hem na enkele seconden alweer vertrekken. Onze bewakingsdienst bleef overigens niet erg lang buiten, maar dat was omdat het weer ging plenzen, en dus valt hen (de dames) niks te verwijten. De Boez kwam wat later thuis en was halfnat, Japekop bleef weer eens te lang in de regen en kwam derhalve doornat onze vloer bevuilen. Verder was het erg gezellig op de redactie tijdens de plensbuien; vier snorrende, zich wassende haarfabrieken en het getik van de laptop. Met daarbij natuurlijk regelmatig een kopje Nespresso of een verfrissing. En jazeker, zo nu en dan ook een whiskassnoepje.....

1 opmerking:

Wilma zei

Ahhhhh, hoe kneuterig!
Heerlijk, het wordt weer winter! Dat heeft toch ook wel wat hoor.