vrijdag 20 november 2009

Geen kandidaat...!?


Bel de Franskat:
U stoort mij. Ja, want ik zat mijn vacht net te verzorgen en ik kan daar beslist niet mee verder gaan als u zo vlak voor mijn neus staat. Omdat u mij erg nerveus maakt inderdaad.



Wat zegt u? Dat ik aan het trainen zou zijn voor de opvolging van Storm? Nee, dan vergist u zich. Ik heb mij namelijk niet kandidaat gesteld voor die positie en bovendien heb ik helemaal geen trek in die functie. Waarom ik dan midden in de nacht trainingrondjes loop? Wel, dat heeft niets met die vacature te maken, dat kan ik u verzekeren. Ja, ik erger me behoorlijk aan al die vragen en speculaties van u.



Maar het streelt mijn ego wel dat u mij geschikt vindt als "schrik van de buurt". Ja, natuurlijk beschik ik over alle kwaliteiten die voor zo'n functie nodig zijn. Ik ben inderdaad een grote pestkop, voor bijna niemand bang en mep er graag op los. Ja, jong of oud, dat maakt me niets uit. Bovendien ben ik meertalig en dat is ook een groot voordeel. Nee, reizen is voor mij ook geen probleem al zie ik niet in wat dat voor voordelen heeft. U zegt dat ik nog wel wat moet doen aan mijn schuwheid? En waarom dan wel? Volgens mij is er niks mis mee om mensen uit de weg te gaan. Misschien wat lastig voor u, als journalist van het Katblad, maar voor de opvolging van Storm is dat wellicht zelfs een voordeel. Het lijkt er inderdaad op dat ik zo ongeveer alles in huis heb voor die positie ja.
Maar nogmaals, ik heb mij niet kandidaat gesteld. En daar wilde ik het graag bij laten.

2 opmerkingen:

ina zei

Dat zei onze minister-president ook steeds, en die is het niet geworden. Dus Bel: als je misschien toch wilt moet je daar maar recht voor uitkomen.

de baas zei

"Belkenende" bedoelt u? Nee, elke gelijkenis berust op puur toeval hoor!