dinsdag 10 november 2009

Mini pest Oscar........


Op de hoek van de Kruidentuin zat Mini.
Toen wij weer eens te dichtbij (naar haar zin) met de camera kwamen, deelde zij direct een tik uit. De mep was alleen niet raak. Maar wij snappen wel waarom zij zo opgewonden was! Ja, want verderop zat Oscar te klooien in een plantenpot, en Mini was van plan om hem eens lekker dwars te gaan zitten.



Dus zij ging op Oscar af. Deze lag net lekker een beetje te rollen maar moest daar dus gelijk mee stoppen. De kleine Mini was vastbesloten om Os daarbij te storen.



Al snel werd er lekker over en weer gemept. Was hier een romance aan het ontstaan?


Nou, zo te zien aan de brutale oogjes van Mini was zij er gewoon op uit om Os eens even lekker dwars te zitten en meer niet.
In het begin reageerde Oscar nog erg verstoord, maar iets later begon hij toch wel veel plezier te krijgen in Mini's pesterijtjes en ging hij zelf ook aan de gang.
Net op tijd bedachten wij dat het wel leuk was om dit gesteggel te filmen! De kwaliteit van het filmpje is niet tops, maar wij blijven bijleren.....

Blijft toch de vraag: Zou hier iets mooi's groeien? Want hoe leuk zou het niet zijn als Oscar ook een vriendinnetje zou hebben (net als de Boez) zodat ze met zijn vieren op stap kunnen gaan?

3 opmerkingen:

ina zei

Was sich liebt...

Willemijn zei

Heel leuk!
Zo weten wij ook wat er in de Katbladstraat gebeurd met onze Mini! Zelfs een filmpje!
Ik ben benieuwd naar de verleidingstrucs van Oscar!

de redactie zei

Wij zijn ook benieuwd naar de verdere ontwikkelingen! Blijft u het Katblad maar lezen, dan blijft u ook op de hoogte van de streken van uw kleine haarfabriek in de Katbladstraat!