donderdag 19 november 2009

Dikke vacht!


Wij gingen op bezoek bij Igor. Het was namelijk zo dat zijn pleegmoe Wilma in de stad was en zij wilde graag de twee heidepoesjes zien die in Leiden hun mandje vonden. En wij mochten met haar mee naar de kleine Igor. Hoewel, klein? Nou, zo klein is hij dus niet meer! En hij gaat steeds meer op een knuffelbeer lijken! Wilma was helemaal gelukkig toen ze Igor weer even mocht vasthouden en aaien. En Igor had daar totaal geen bezwaar tegen en liet haar lekker haar gang gaan.



Ja, dat mens met die flits gaat zo weer weg, Igor! We wilden alleen je mooie blauwe ogen even vastleggen!


Zwijmel, zwijmel! Wij weten niet zeker of Igor zijn pleegma nog herkende, maar in elk geval had hij het op haar schoot helemaal naar zijn zin. Maar dat kunt u met eigen ogen waarnemen (zie de foto bedoelen wij).



Het mens van Gizmo was er ook. En toen Igor aan haar sjaal rook, werd hij helemaal nerveus. Rook hij zijn kleine zusje daar? In elk geval zat er een zeer boeiend luchtje aan die sjaal! Igor kon er geen genoeg van krijgen!



Bonya keek bezorgd toe. Die mensen daar zouden toch niet haar nieuwe huisgenootje weg komen halen? Net nu ze een beetje gewend aan hem raakte!



Lotje kwam ook nog even stiekem kijken. Zoveel vreemde mensen opeens over de vloer; dat kan nooit goed wezen. Daarom bleef ze ook op de gang. Nee, ze hoefde niet op de foto maar wij konden door het glas heen toch een plaatje schieten. Lotje was snel daarna weer verdwenen.



Natuurlijk moest Igor demonstreren aan pleegma dat hij erg leuk kan spelen. En dat hij prima kan rollen ondanks zijn gevulde buikje. Nu moeten wij, voordat u gaat denken dat Igor wel heel erg dik is, wel vermelden dat hij een hele dikke vacht heeft. En dat kan de boel vertekenen, zoals u vast wel weet...



Ach, daar was Caja ook. Nee, ook zij zocht de vreemde mensen niet op maar bleef liever van een afstand en goed verstopt kijken naar wat er allemaal in die kamer aan de hand was. Al die aandacht voor Igor, daar was iets niet pluis. En zag zij goed dat hij allemaal cadeautjes had gekregen? Het moest toch niet gekker worden!



Ondertussen vermaakte Igor zich bijzonder goed. Van de ene schoot naar de andere, geknuffel en gespeel. Zo mocht elke dag wel ingevuld worden, heh Igor?
Tot slot nog een snufje van de sjaal van Gizmo. En toen ging het bezoek weer weg.
Wel Igor, tot de volgende keer maar weer. En dan zal je wel weer zijn gegroeid! Zal je je gedragen en niet weer de varen slopen of van alles onder stoelen of banken verstoppen? En doe vooral de groeten aan Iwan (want die was boven gebleven dus).

7 opmerkingen:

Hans zei

Og, Igor, wat ben jij mooi geworden en wat ben ik jaloers op je mensen! Maar denk je wel een beetje aan je lijn?! Je bent aardig aan de maat voor je leeftijd. . . .

Katja zei

Jemig, wat is Igor groot geworden zeg ! En wat heeft hij een ontzettend dikke vacht ! ;-) En wat zwijmelt hij erg op de derde foto, hahaha !

mevrouw Katblad zei

Meneer Hans, u heeft het artikel niet goed gelezen! Het is zijn dikke vahhacht!!!

Hans zei

Jaja, die smoes gebruik ik ook als ik op mijn bierbuik wordt aangesproken. . . . .

Pleegma Wilma zei

Ohhh, wat zijn de foto's leuk geworden Annemarie. En inderdaad, die derde foto is geweldig! Dat had ik zelf nog niet gezien. Wat is het toch een lekker jochie. En die vacht heeft een enorm hoog knuffelgehalte. Toen hij nog heel klein was was zijn vacht nog wat stugger, maar daar is nu niks meer van te merken. Hij is zooooo lekker zacht!

Mevrouw Katblad zei

Foei meneer Hans! Wij gaan niet op uw opmerking in; dat zou zeer onkies zijn.

Annemieke zei

Hij is inderdaad groot geworden. Ik ga hem binnenkort ook maar weer eens in het echt bewonderen.