woensdag 25 november 2009

mededeling 2


Bonya kan weer veilig naar huis!
Gisteravond berichtten wij dat Caja zou zijn binnengedrongen in het huis van Mio. Vlak daarna kregen we een correctie op dat bericht: het ging niet om Caja maar Bonya, de oude dame (ook)uit Iwan's huis. Mens Dennis had haar duidelijk herkend aan haar frommeloortje. Vlak daarop ging de telefoon op de redactie: Bonya was al een poosje zoek terwijl zij normaal gesproken niet ver van huis gaat en ook niet zo langdurig!

Wel, wij ontmoetten mens Ina (van Bonya) in de Hoftuin en keken het (inmiddels donkere) huis van Mio binnen. Daar bewoog wat! Ja, er kwam een kat de trap af en het was NIET MIO! Maar helaas, het was ook Bonya niet! Gelukkig kwam Bonya toen net door het struikgewas aan dribbelen. Zij had de stem van haar mens herkend en besloten zich te melden. Nou, haar avontuur was dus goed afgelopen en we waren allemaal erg blij.

Nu blijft natuurlijk de vraag: WIE was er nou de trap afgekomen in Mio's huis?

5 opmerkingen:

ina zei

Het was in elk geval een cyper

Dennis zei

Was Bonya ook al in de hoftuin tegengekomen waar ze mot had met Panda rond 19:00, ook met veel geblaas. Ik weet niet hoe lang ze al zoek was.

En van die andere bezoeker heb ik niets gemerkt...hm.

de fotograaf zei

Hmmmmmmmmmm!!!

Wilma zei

Mio is dus een zeer gastvrije kat. Iedereen mag daar komen schuilen.
Maar gelukkig dat Bonya weer tevoorschijn kwam en lekker thuis heeft kunnen slapen.

ina zei

Volgens mij was Mio niet thuis toen die cyper de trap afdaalde. En Bonya was niet echt welkom. Dus over de gastvrijheid van Mio zijn de meningen verdeeld.