zondag 21 december 2008

Lief topmodelletje toch....


sfeerplaatje...., pas slechts 1 vlindertje gesneuveld....


Toen wij Bolle-wangen hadden uitgezwaaid en ons omdraaiden, zagen wij dat Cera achter ons stond. Zij was ons gevolgd omdat ze dat haar plicht als verslaggeefster vond. En als topmodel dus ook. Cera heeft zich ontpopt als de perfecte katbladmedewerkster. Ze is zeer breed inzetbaar en gaan geen enkele klus uit de weg, hoe moeilijk ook. We hebben erg geboft met haar als personeelslid.


Cera is er maar even bij gaan zitten. Ze is nog niet zeker van het feit dat Bolle-wangen er echt vandoor is en verwacht hem elk moment terug. Daarom blijft ze op haar hoede.


Pas als wij even met haar hebben gepraat, is ze gerustgesteld en begint ze aan haar rek- en strekoefeningen. Omdat ze dat zo mooi doet, maken wij daar maar weer eens wat foto's van.


Goed zo, Cera! Je bent een mooie meid. En wat gezellig dat je altijd met ons meehobbelt!


Maar zo is het mooi geweest. Wij gaan terug naar de katbladstraat. En Cera loopt natuurlijk met ons mee terug.


Zo! De jongens hebben blijkbaar het hele gedoe met Bolle-wangen gevolgd en zitten nog steeds voor het raam. Tijd voor ons om naar binnen te gaan en hen wat aandacht te geven, tijd voor Cera om naar huis te gaan. Niet dat ze dat doet, want ze moet nog eerst even haar favoriete buurjongens begroeten.


Ieder voor zijn eigen raam. Mevrouw Troy ligt nog op bed, denken wij. In elk geval wil zij graag een raam voor zichzelf en dat is op dit moment niet beschikbaar. Dan kun je maar beter nog even verder dutten!

Geen opmerkingen: