donderdag 4 december 2008

Een rotdag


Tokkie Troy:
Wat een rotdag vandaag. Ze begonnen al heel vroeg, toen het nog donker was. Er kwamen grote wielhuizen met schepbakken. Ja, ze schepten allemaal stenen uit het midden van de straat.


Tot vlak voor de redactie dus. Mijn mens moest haar wielhuisje wegbrengen. En toen ging het ook nog sneeuwen. Het werd ook erg donker inderdaad. En Japekop kan het allemaal niet meer aan. Nee, hij gaat niet naar buiten als het zo'n lawaai is. De geluiden maken hem bang. En nu plast hij op de deurmat. Ja, hij is flink van streek. Ons mens heeft pillen gehaald voor hem bij de dierenarts. Tegen de stress dus ja. En een extra kattenbak gekocht. Ook voor hem ja, voor in de gang. Nee, we weten nog niet of het allemaal zal helpen. Hij heeft zijn eerste pilletje al gehad ja. Nu loopt ie een beetje sloom te wezen. Nee, er is geen sprake van dat hij nu op reportage kan. En al helemaal het dak niet op. Stel je voor dat hij er door zijn slomigheid afvalt. Daar moeten we toch niet aan denken. Het is nu stil in de straat ja. En het sneeuwt ook niet meer. En nu loopt de Boez te klieren. Arme Japekoppie. Ja, ik heb echt medelijden met hem. Dus al met al was het vandaag een rotdag. Ja, nu maar hopen dat de Sint morgen komt. We wachten maar af heh?

6 opmerkingen:

Trudi zei

Sterkte voor de stresssituatie momenteel mevrouw Troy. Ik hoop dat u extra aardig bent van Japekoppie, misschien dat Bach Rescue in het drinkwater voor alle katten kan helpen. Het mens mag ook een paar druppeltjes op haar tong.........

Anoniem zei

Heel veel sterkte gewenst met Japekoppie. Zielig dat hij zo zenuwachtig wordt van al die herrie en rotzooi... En de rest van het Katblad-huishouden ook sterkte gewenst ermee trouwens.

Anoniem zei

Ach, arme Japekoppie! Zo onderhevig aan stress dat je nu gedrogeerd huisarrest hebt. Nu maar hopen voor je dat deze situatie niet te lang gaat duren.
Dikke knuffels voor jullie allemaal. En laat je niet gek maken hoor!

Annemieke zei

Wat een ellende! Daar zou ik ook van in de stress schieten. Arme Japekop. Hopelijk kan Boez het opbrengen iets minder dartelig te zijn en/of dat iets minder te botvieren op Japekop.
Hopelijk helpen de pilletjes, maar het zou nog mooier zijn als de ellende snel voorbij zou zijn. Sint vindt denk ik hoe dan ook wel een manier om cadeautjes te brengen. Die laat zich niet tegenhouden door een opgebroken straat!

Anoniem zei

Hopelijk is alles snel voorbij Japekoppie, hou de onverlaten maar tegen met een luchie op de mat, je doet er voor jouw gevoel dan tenminste iets aan.
Sterkte voor de hele katblad straat
Betty

Anoniem zei

Wij danken u allen voor uw medeleven en steunbetuigingen. Ook namens Cera (laatste twee dagen ook niet meer op straat gezien) en alle andere poezen die zich niet meer op straat wagen en last hebben van het buitenwerk.
Wij wensen hen ook veel sterkte toe.