zaterdag 6 december 2008

Heerlijk avondje (2)


Boezelmans:
Eerst hebben we gegeten. Ja, oma Troy en oom Japekop in de keuken en ik op mijn eigen plekje.
Eten was wel lekker ja. Maar ik vind alles wel lekker. Ja, ik heb alles opgegeten. Ik eet altijd alles op.


Toen kwam Peettante. En Sinterklaas ook maar die heb ik niet gezien. Ja, Peettante kwam binnen. Ze had de pakjes gevonden bij de deur. Er zaten ook pakjes voor haar bij. En voor haar Bommel en Luna. Nee, die twee waren thuis gebleven. Er waren voor iedereen cadeautjes ja. Ook voor mij. Nee, ik weet niet meer wat. Ik geloof dat er speelgoed bij was. Ja, dat ligt al onder de klok en onder de kast. Maar mijn mooiste cadeau was de ballenbak. Nee, die kreeg ik niet gelijk maak die hebben ze gemaakt van het papier van de cadeautjes. Ja, ik heb heel leuk gespeeld in de ballenbak.







Er was ook nog een engeltje. Rose ja. Zegt Japekop dat-ie blauw was? Kan ook. Maar toen ik het engeltje zag was-ie dus rose.


Japekoppie kreeg een groot pak voor hem alleen. Met lekkers ja. Nee, vind ik niet erg. Ben niet jaloers nee, want ik heb speeltjes gekregen en mijn ballenbak. Nee, oma Troy heb ik niet gezien. Die had geen zin in cadeautjes uitpakken. Ze was moe van het bewaken van het poezenloket. Maar nu ben ik ook moe. Van het zooien in mijn ballenbak ja. En morgen ga ik weer verder zooien. Dat mag toch wel?

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Ze vinden toch altijd het gratis speelgoed dat niet eens als speelgoed bedoeld was het leukst!

Anoniem zei

Heerlijk zo'n ballenbak. Daar zijn ze hier ook altijd gek op!